Lifestyle

Lucruri care aduc ghinion în casă. Scapă de ele cât mai repede!

Lucruri care aduc ghinion în casă. Scapă de ele cât mai repede!

Lucruri care aduc ghinion în casă. Scapă de ele cât mai repede!

Există case luminoase, în care te simți bine din prima secundă în care pui piciorul. Și există case îmbâcsite, care parcă te storc de energie. Poate știi sau nu, dar există lucruri care aduc ghinion, fie că sunt vechi sau deteriorate sau fără viață.

Superstiții sau nu, există într-adevăr lucrui pe care nu ar trebui să le păstrezi în casa ta. Care sunt câteva dintre aceste lucruri la care ar trebui să renunți?

Lucruri care aduc ghinion în casă

Un ceas defect

Nu doar tradiția Feng Shui spune că nu ar trebui să păstrezi obiecte stricate. Se pare că un ceas defect pe care îl păstrezi în casă poate fi o sursă de mare energie negativă, care atrage ghinionul asupra ta. Potrivit housebeautiful.com, un ceas stricat atrage moartea.

O ușă de intrare neagră

Cu toate că ți se pare o alegere deosebită să alegi o ușă neagră pentru intrarea în casă, ar fi bine să te mai gândești. În tradiția chinezească Feng Shui, o ușă neagră atrage ghinionul asupra casei și asupra tuturor celor care locuiesc în ea.

Oglinzile

Vechi legende spun că oglinzile îți pot fura sufletul. Și nu doar oglinzile sparte aduc ghinion. Se obișnuiește ca, atunci când cineva moare, oglinzile să fie acoperite cu o bucată de pânză.
Există o modă de a include cât mai mult oglinzi în design-ul interior. Folosește-le cu moderație, numai acolo unde este necesar. Și, în niciun caz, nu așeza o oglindă în dormitor.

Un calendar vechi

Nu e indicat să părstrezi în casă calendare din anii trecuți. Și ai mereu grijă să schimbi fila calendarului în fiecare lună, astfel încât să fie permanent actualizat. Se spune că un calendar vechi nu te lasă să te desprinzi de trecut, ceea ce îți aduce ghinion în prezent.

Vase crăpate sau ciobite

Cu toate că te atașezi de lucrurile tale, când vine vorba de vasele din bucătărie, trebuie să fii foarte atentă. Este important să arunci vasele la primele semne de ciobire sau crăpare. În tradiția Feng Shui, vasele simbolizează bogăția și familia. Iar când mănânci din vase crăpate, inviți ghinionul și problemele în viața ta.

Plantele cu spini

Toate plantele care au spini, cu excepția trandafirilor, aduc ghinion atunci când sunt păstrate în casă. Renunță la cactuși sau alte plante de interior țepoase.

Lucruri care aduc ghinion în casă: Plantele moarte

Dacă ai o plantă pe care ai uitat să o uzi, din diferite motive, și pare mai mult moartă decât vie, este cazul să renunți la ea. Plantele moarte sau chiar florile uscate nu ar trebui păstrate în interior pentru că atrag energia negativă, potrivit tradiției Feng Shui.

Măturile vechi

Dacă mătura s-a tocit și nu mai poate fi folosită, ar trebui aruncată și înlocuită. O matură tocită aduce cu ea problemele financiare în casă.