Lifestyle

Bianca Drăgușanu, înainte și după. Cum te poate schimba celebritatea? FOTO

Bianca Drăgușanu, înainte și după. Cum te poate schimba celebritatea? FOTO

Bianca Drăgușanu, înainte și după. Cum te poate schimba celebritatea?

In cazul unor vedete de la noi, dar nu numai, schimbarea fizica este evidenta. Dornice de a arata cat mai bine, acestea intra intr-un fel concurenta cu alte vedete. Ele vor mereu sa incerce cea mai noua metoda de infrumusetare estetica. Apar de atatea ori pe copertele revistelor, incat vor sa arate si in viata reala ca si cum ar fi pe coperta.

Înainte și după. Este si cazul Biancai Dragusanu, poate cea mai cunoscuta persoana publica in ceea ce priveste schimbarea fizica, de-a lungul anilor. Dupa aparitia la emisiunea „Din Dragoste”, din anul 2000, Bianca a decis sa se schimbe. Aceasta declara, peste ani, pentru Click!, ca un iubit de-al sau a ajutat-o sa se schimbe.

„Atunci când am fost la «Din dragoste» eram vai de capul meu, dar eu aveam impresia că sunt cea mai frumoasă. Când l-am cunoscut pe Coco aveam 80 de kilograme, datorită lui am început să slăbesc.

Mă punea să fac câte 500 de abdomene o dată, până vomitam. Alergam câte şapte ture de stadion, nu mai ştiam de mine, dar am reuşit să dau jos 20 de kilograme în doar câteva luni.

De la Coco am învăţat că durerea fizică nu înseamnă nimic. Era extrem de gelos, exagerat chiar, dar m-a iubit mult de tot. Relaţia cu el m-a maturizat foarte mult”, a povestit vedeta.

Bianca Drăguşanu, supărată nevoie mare pe cele care au criticat-o ...

Mircea Radu. „Degeaba spune lumea ca e urata, nu e asa”

Mircea Radu, cel care a lansat-o pe Bianca in showbiz, intr-un fel, ii ia apararea. Acesta spunea, la un moment dat, pentru Wowbiz, ca el nu a perceput-o pe Bianca ca fiind grasa.

„Mie Bianca nu mi s-a parut grasa. Au trecut multi ani de atunci. I-am ales cazul nu pentru povestea de dragoste dintre ea si Mihai, ci dupa fotografie. Ea a trimis un plic cu o scrisoare in care isi spunea povestea si o poza cu ea intr-o fusta scurta.

Nu numai mie mi s-a parut interesanta. Eu m-am opus, le-am spus baietilor daca merita sa mergem in Petrosani dupa ea. Ei au zis da. Degeaba spune lumea ca era urata, nu e asa. Era foarte inalta, avea un picior frumos, era ok. De unde si pana unde sa cred ca va fi celebra?

Pentru mine, Bianca a fost si va ramane un caz pentru ‘Din dragoste’ si doar atata. Eu nu cred ca exista vedete in Romania. Daca ar fi asa, trebuie sa aiba ispravi profesionale si bani, altfel nu esti vedeta. Eu am castigat foarte bine pentru ca emisiunea mea nu a fost batuta niciodata timp de 9 ani.

Bani inseamna sa fii vecin cu Beckham. Noi nu avem vedete pentru ca una din cele 2 le lipseste. Nu am empatizat cu niciun cuplu prezent in emisiune, cine imi garanta ca nu mint? Noi nu le dadeam nimic pentru a veni in emisiune, veneau ca sa isi rezolve problema sentimentala”, a spus Mircea Badea.

Dupa ce l-a intalnit pe Catalin Botezatu, nimic nu a mai putut sa o opreasca pe Bianca Dragusanu. A devenit, in timp, una dintre cele mai emblematice vedete din Romania. Fie ca ne place sau nu.

Bianca Drăguşanu, declaraţii de dragoste pe Facebook: "Te iubesc ...