Lifestyle

Laura Cosoi, emoții înaintea nașterii. Câte kilograme s-a îngrășat?

Laura Cosoi, emoții înaintea nașterii. Câte kilograme s-a îngrășat?

Laura Cosoi, emoții înaintea nașterii. Câte kilograme s-a îngrășat?

Laura Cosoi a povestit în blogul său, stările prin care a trecut în cea de-a doua sarcină. Actrița a mărturisit că a luat mult mai puține kilograme decât în prima sarcină.

„Sunt deja la finalul celui de-al treilea trimestru şi pot spune că acum mi-a fost mult mai uşor că la prima sarcina. În primul rând, am luat mai puţine kilograme decât prima dată. Cred că am 8, poate 9 în plus.

Nu mă simt umflată şi nu reţîn apă, deşi beau multă. Nu am arsuri şi pot să mă mişc cu multă uşurinţă pentru treburile obişnuite. Sport însă nu am făcut în perioada această, cu atât mai mult cu cât au apărut şi contracţiile Braxton Hicks.

Poftă de mâncare nu prea am, adică mănânc mai puţină mâncare gătită şi mai multe fructe, legume, beau smoothie-uri făcute în casă şi mi se pare delicios sorbetul de lămâie!”, a spus vedeta.

„Fetiţa mea cea mică e dinamică, are o viaţă intrauterină foarte activă”

Laura Cosoi a vorbit și despre controalele regulate la doctor. Actrița are emoții înaintea nașterii. Vedeta e nerăbdătoare să-și țină în brațe cea de-a doua fetiță.

„Fetiţa este bine şi se dezvoltă frumos. Aceasta este părerea medicilor după morfologia pentru cel de-al 3-lea trimestru. Mi se pare că e o fetiţă chiar chipeşă, ceva mai lungă decât a fost Rita şi un pic mai grăsuţă.:))

Uneori, parcă aduce cu Rita, din alte unghiuri mi se pare că e un pic mai ascuţită la faţă. (…) Fetiţa mea cea mică e dinamică, are o viaţă intrauterină foarte activă. Mi se pare că e un copil determinat şi energic, cu care avem o conexiune foarte bună.

De altfel, vorbim mereu cu ea, inclusiv Rita. I-am explicat că şi ea a stat acolo, în burtică mamei, unde e surioară ei acum şi că în curând o s-o întâlnească. Iar o parte dintre pregătirile în acest sens le-am făcut deja”, a mai spus Laura Cosoi.

Câte kilograme s-a îngrăşat Laura Cosoi în a doua sarcină. Vedeta a ajuns la finalul celui de-al treilea trimestru