Lifestyle

Cât poți slăbi în patru zile doar cu struguri? Rezultatul este spectaculos

Cât poți slăbi în patru zile doar cu struguri? Rezultatul este spectaculos

Cât poți slăbi în patru zile doar cu struguri? Dieta cu struguri va încânta pe toți cei care vor să slăbească. Trebuie să știți că are şi efect detoxifiant. În patru zile, se pot pierde până la șapte kilograme. Trebuie să ştiţi că dieta nu se poate ţine pe termen lung.

Pentru că timp de patru zile trebuie să consumaţi doar struguri,  este recomandat să discutați cu medicul specialist înainte de începe o dietă bazată pe un aport scăzut de calorii.

Strugurii conţin puţine calorii, conţin vitamine şi micronutrienţi, inclusiv toate vitaminele B, A, C, D și E, care vă pot ajuta să vă mențineți metabolismul fără probleme și să promovați scăderea în greutate.

Pe lângă faptul că veți avea un trup demn de invidiat, strugurii vă pot ajuta să vă păstrați sângele, rinichii și ficatul în stare bună de funcționare, inclusiv cantități foarte mari de bor, cupru, molibden și fosfor.

Strugurii conțin, de asemenea, mulți antioxidanți care ajută la repararea rapidă a celulelor, inclusiv beta-caroten, alfa-caroten, luteină. Antioxidanții din struguri contribuie la prevenirea oxidării grăsimilor în corpul nostru.

Iată cum trebuie ținută dieta cu struguri:

Mâncați două kilograme de struguri în fiecare zi, timp de cel puțin patru zile și maximum două săptămâni. Cel mai bine este să-i împărţiti în patru mese. Astfel, veţi evita senzaţia de foame.

Puteți înlocuiți o masă completă cu un smoothie de struguri.

Consumul de ceai verde este recomandat pentru această dietă deoarece are un efect puternic, este diuretic şi poate ajuta la procesul de detoxifiere. Vă puteţi îndulci ceaiurile și să le aromați stevia și lămâie.

Încă un sfat: consumaţi cel puţin opt pahare de apă.