Lifestyle

Cerută de soție de două ori, într-un minut! Nuntă mare în showbiz. „Accept pentru că viața cu tine e simplă, frumoasă și așezată”

Cerută de soție de două ori, într-un minut! Nuntă mare în showbiz. „Accept pentru că viața cu tine e simplă, frumoasă și așezată”

Cerută de soție de două ori, într-un minut! Nuntă mare în showbiz. „Accept pentru că viața cu tine e simplă, frumoasă și așezată”.

După trei ani de relație, Feli a acceptat cererea în căsătorie a iubitului și tatălui fetiței sale. Artista a fost atât de fericită, încât a ținut să împărtășească vestea minunată cu toți admiratorii săi.

 

„Accept să-ți fiu soție, Cătălin! Pentru că mă accepți fix așa cum sunt și pentru că ne iubim și respectăm. Accept pentru că ești cel mai bun prieten al meu. Că nu te sperie nebuniile mele și momentele de Feli cea nu tocmai lapte și miere uneori.

Accept pentru că viața cu tine e simplă, frumoasă și așezată și pentru că ne trăim povestea ca doi adolescenți care se iubesc la nebunie, când se iubesc, și sunt 2 vulcani când se aprind. Mulțumesc că m-ai făcut mamă de Nora Luna și (imediat) soția ta. Când îmi spui “nevastă” mă simt cea mai mândră! Că-s a ta!”, este mesajul lui Feli pe pagina sa de Instagram.

Feli Donose alături de iubitul ei și de fiica lor - Avantaje.ro - De 20 de  ani pretuieste femei ca tine

„Am fost cerută de soție într-un minut de două ori!”

Artista a povestit, într-un interviu pentru Unica, că iubitul său a cerut-o de soție chiar acasă la ei, cu fetița lor în brațe. A fost atât de emoționată, încât a uitat să răspundă, astfel încât iubitul său a fost nevoit să repete întrebarea.

„Cătălin într-o zi a spus entuziasmat că merge să își ridice un ceas pe care l-a comandat de ceva vreme. Mie mi se părea un pic ciudată atâta bucurie pentru un ceas. A zburat practic pe ușă în două secunde.

S-a întors acasă, a pus o melodie a trupei Coldplay (preferații lui), a luat-o pe Nora Luna în brațe și a venit la mine, s-a pus în genunchi și m-a cerut de soție. Prima mea reacție a fost extreeeem de siropoasă!

Cum vedeți cereri în căsătorie pe rețelele de socializare în care fetele plâng și tremură – așa am fost și eu! Doar că… am uitat să răspund, așa că a trebuit să mă mai ceară o dată. Practic, am fost cerută de soție într-un minut de două ori!”, a mărturisit Feli.