Lifestyle

Leac natural. Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci portocale

Leac natural. Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci portocale

Leac natural. Pe lângă faptul că accelerează metabolismul, portocalele abundă în vitamina C. Iar dacă mănânci în fiecare zi câte o portocală va aduce numai beneficii uimitoare corpului tău.

sunt o sursă bună de fibre și pot preveni ulcerele gastrice, dar și refluxul gastric. De asemenea, consumate zilnic, cmbat constipația. O porocală pe zi este mai mult decât suficientă pentru un tranzit intestinal bun, notează magforwomen.com.

Leac natural. Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci portocale? Un alt beneficiu neștiut al procoalelor este efectul acestora asupra inimii.

1. Micșoreaza porii deschiși. Porii deschiși pot provoca multe infecții ale pielii. Una dintre cele mai simple modalități de a le micșora este aplicarea de suc proaspăt de portocale pe ele timp de aproximativ 15 minute, apoi spălarea cu apă rece. Faceți acest lucru în mod regulat pentru a vedea rezultate adecvate.

2. Reduc acneea. Pentru că sunt bogate în acid citric, aplicarea sucului pe piele ajută la reducerea grăsimii. De asemenea, usucă acneea și reduce cicatricile și petele acneei. Acesta este motivul pentru care portocalele sunt un ingredient activ în multe spălări de față, scrub și alte produse de înfrumusețare în zilele noastre.

3. Aceste fructe albesc pielea. Cojile de portocale au un agent de albire sau albire natural, care ajută la reducerea petelor întunecate de pe piele și chiar la bronzare. Strângeți și frecați în mod regulat cojile de portocale proaspete pe piele pentru a vedea rezultate bune. Vă puteți spăla cu apă rece după ce v-ați masat cojile de pe față timp de aproximativ 15 minute.

4. Condiționează părul
Puteți pregăti un balsam acasă amestecând suc de portocale cu apă și miere. Aplicați-l pe păr, masați-l bine și lăsați-l să rămână puțin timp înainte de a se spăla cu apă rece. Acest lucru vă lasă părul matasos neted și strălucitor.

Țin colesterolul la un nivel normal

Portocalele sunt și un adevărat suport pentru activitatea caridacă. Totodată, fibrele din portocale au rolul de a menține colesterolul la un nivel normal.

Portocalele sunt și un adevărat suport și pentru acuitatea vizuală. Ele sunt bogate în carotenoide și vitamina A, elemente care au rolul de a preveni degenerarea maculară.

Portocalele te ajută să slăbești. Trebuie neapărat să adaugi în meniul tău zilnic o portocală. Ele îți pot tăia pofta de mâncare, mai ales atunci când sunt consumate întregi. Acest lucru le face aliatul perfect în lupta cu kilogramele în plus.