Lifestyle

Se apropie sfârșitul lumii? Un călugăr român vorbește. MESAJ VIRAL

Se apropie sfârșitul lumii? Un călugăr român vorbește. MESAJ VIRAL

Se apropie sfârșitul lumii! Un călugăr român vorbește despre vremurile pe care le trăim. Ioan Danci este originar din Bistrița și s-a călugărit în urmă cu 15 ani la schitul Antonești din Arefu. Acesta a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj despre criza prin care trece omanirea. Călugărul vorbește despre sfârșitul lumii în contextul noului coronavirus.

„Spunea părintele Cleopa: măi, părintele cu care eram eu la oi când eram tânăr s-a întâlnit cu un pustnic şi a întrebat „Părinte, când ar să fie sfârşitul lumii?“. Şi pustnicul i-a răspuns: „Ştii când va fi sfârşitul lumii? Când nu va mai fi cărare de la un vecin la altul“. Iată cărările se închid…

Nu neapărat că acum ar fi sfârșitul lumii. Dar putem ști dacă este sau nu!? Dacă citim Sfânta Scriptură și sfinții părinți, vom mai întâlni această prorocie! Vai și iar vai, omul tot nepăsător este. Își zice în sine că ce se întâmplă în ziua de astăzi este doar o întâmplare, un accident, o neatenție și cam atât. Eu cred că trebuie să gândim mai profund, să încercăm fiecare dintre noi să ne îndreptăm viata, trăirea, simțirea, dacă vrem ca lucrurile, viata și lumea să se indrepteze!

Nimic nu este întâmplător. Dumnezeu nu lasă nimic la voia întâmplării. La Dumnezeu toate sunt cu rânduială! Un sfârșit de săptămână binecuvântat!”, a fost mesajul călugărului Danci.

Lumina Sfântă s-a aprins astăzi în Biserica Mormântului Sfânt din ...

Mesajul călugărului a devenit viral

În scurt timp, mesajul călugărului a devenit viral. „Adevarat graiesti, drag parinte…si sa ne intrebam de ce a inceput aici la noi, odata cu postul Sfintelor Pasti…aici ar trebui sa gandim mai profund…nu superficial…ca nimic nu se intampla fara voia lui Dumnezeu! LUMINEAZA-NE DOAMNE, MINTEA SI INIMA, SA VEDEM UNDE GRESIM CA SCHIMBAM MODUL DE VIATA SI GANDIRE IN LUMINA TA CEA SFANTA! AMIN.”

„Mulțumim, Părinte Sfințite,pt cuvintele extrem de binefăcătoare și ziditoare pt sufletele noastre! Cine are minte să ia aminte pt folosul său sufletesc! Doamne ajută tuturor în gândul și fapta cea bună!🙏❤”„Sărut mana părinte drag! O zi binecuvântată va doresc cu multa sănătate! Doamne ajuta!”, au fost doar câteva din reacțiile primite la mesajul călugărului Danci.