miercuri, august 5, 2020

A încins stația de metrou! Naomi Campbell, goală la 50 de ani.

O stație de metrou din New York a devenit, zilel trecute, locul cel mai vizionat pe Instagram. În acest loc, Naomi Campbell a pozat goală pușcă. Este foarte mândră de rezultat, așa că a publicat chiar ea câteva imagini pe conturile de socializare.

Naomi Campbell a făcut senzație într-o stație de metrou din New York, loc în care a pozat goală pușcă. Este foarte mândră de rezultat, așa că a publicat chiar ea câteva imagini pe conturile de socializare.

Citește și:

FOTO // Naomi Campbell, complet goală în metroul din New York. Cum ...

Are 50 de ani, dar e încă mândra posesoare a unor picioare lungi, tonifiate și a unei talie îngustă. Este, poate, cea mai cunoscută imagine a imaginii de model, chiar la această vârstă înaintată. Așa că nu este de mirare că Naomi Campbell a creat rumoare când a publicat pe contul său de Instagram pozele de mai jos.

A încins stația de metrou! Pentru realizarea acestui pictorial, Naomi Campbell s-a dezbrăcat complet. Și a purtat doar câteva accesorii și o geantă. S-a lăsat fotografiată pe peronul stației de metrou. Dar și într-un vagon de metrou, așezată pe un scaun.

Citește și:

Unul dintre admiratorii săi i-a spus că pare că e frig. „E frig bocnă”, a venit răspunsul prompt al manechinului.

Naomi Campbell nuda in metro a New York. L'omaggio di Valentino su ...

Pictorialul a fost realizat pentru Valentino, supermodelul promovând gențile de lux. Cu siguranță, însă, cei peste 9 milioane de urmăritori pe care îi are pe contul său de Instagram au fost atrași de formele ei, nu de produsele pe care le-a promovat.

Tot pe contul său, Naomi Campbell și-a informat urmăritorii că imaginile sunt unele „nepublicate” până acum. Cu toate acestea, însă, nu oferă detalii cu privire la momentul în care au fost făcute.

Parteneri