vineri, mai 29, 2020

A plouat cu grindină sub formă de CORONAVIRUS. E un SEMN de la DUMNEZEU? Imaginile cu pietre de grindină uriașe care au forma coronavirusului au îngrozit localnicii din Mexic. Fenomenele bizare au fost raportate în municipiul Montemorelos, situat în statul mexican nordic, Nuevo Leon.

Diverși localnici au împărtășit imaginile acestui fenomen meteorologic pe social media, comentând curioasa formă a grindinei pe care au comparat-o cu coronavirusul.

Citește și:

Unii au spus că „este un semn de la Dumnezeu, ca să stăm izolați în casă”. Alții au spus că ploaia cu grindină sub formă de coronavirus „este un mesaj suliminal de la Creatorul nostru”.

Granizo en forma de coronavirus? | Tuit

Pietrele de grindină „coronavirus” sunt „destul de normale”

Particulele de coronavirus la om sunt de obicei sferice și au, de obicei, vârfuri mari de tip coroană. De aici virusul și-a primit numele – „corona” înseamnă coroană în latină.

Citește și:

Meteorologul și consultantul Organizației Meteorologice Mondiale (OMM), Jose Miguel Vinas, a spus că pietrele de grindină de această formă sunt, de fapt, destul de normale.

„În timpul furtunilor foarte puternice, pietrele de grindină sunt deja destul de mari și se amestecă. Multe dintre ele se contopesc, se rup între ele și se strivesc reciproc, formând vârfuri de gheață.

Deci, ceea ce cade este un disc ghețat, zdrobit în acea formă printr-o lovitură violentă sau prin contopirea unor pietre de grindină de dimensiuni diferite, ceea ce duce la această formă de stea”, a explicat Jose Miguel Vinas, conform DailyMail.

Citește și:

4

Parteneri