marți, august 11, 2020

A recunoscut tot. Andreea Marin nu se mai ascunde. „Viaţa te opreşte lângă un om pe care să-l iubeşti”.

De obicei reținută când este vorba despre viața sa intimă, Andreea Marin a împărtășit public bucuria zilei de azi. 2 iulie e o zi importantă din viața vedetei. Prin urmare, fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize surprize” a ținut să-și declare dragostea pentru iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, a cărei zi de naștere este astăzi.

Citește și:

„Te trezeşti într-o zi îmbrăţişând un om drag şi înţelegi că acolo e locul tău. O mână se joacă în părul tău. Un zâmbet firesc porneşte din colţul gurii tale. Ce altă fericire să vrei? Aşa se întâmplă, viaţa te opreşte lângă un om pe care să-l iubeşti”, a mărturisit, emoționată, Andreea Marin, pe pagina sa de Facebook.

Nu se mai ascunde. „După 40 de ani ajungi să te cunoşti mai bine, să ştii ceea ce îţi place”

Citește și:

Adrian Brâncoveanu este angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și este mai mic cu 10 ani decât Andreea Marin. Cei doi au deja trei ani de relație. Vedeta nu se sfiește să vorbească despre relația pe care o are cu iubitul ei, semn că lucrurile stau din ce în ce mai bine.

„Nu mi-am neglijat relaţiile. Eu am dăruit foarte mult. Unii oameni merită ceea ce le dăruieşti, alţii nu se ridică la nivelul aşteptărilor. Cel mai mult îmi plac la partenerul meu de viaţă bunătatea profundă, inteligenţa, umorul şi eleganţa. Eu cred că ţine (sexul, n.e.) ţine de partenerul pe care îl ai, nu de vârstă.

Citește și:

După 40 de ani ajungi să te cunoşti mai bine, să ştii ceea ce îţi place, în general. Am o relaţie cu omul care se ascunde în spatele funcţiei de consul, dar recunosc că este diplomat. Dacă nu o să mai fie diplomat, eu tot o să fiu cu el”, declara Andreea Marin, în urmă cu ceva timp, potrivit click.ro.

Parteneri