luni, iulie 6, 2020

A slăbit 70 de kilograme în 18 luni! Monica Ramirez, femeia care a revoluționat dietele. A devenit celebră după ce a scris o carte. A povestit cum a reușit să slăbească 70 de kilograme fără o intervenție de micsorare a stomacului.

Cine este Monica Ramirez?

S-a nascut la Bucuresti si a urmat Liceul de Arta George Enescu. A dansat pe scena Operei Romane si la Opereta. Intr-o calatorie cu pachebotul l-a cunoscut si pe sotul ei, Sergio Ramirez. A fost dragoste la prima vedere, cei doi casatorindu-se in anul 2000, in Florida.

Citește și:

S-au mutat apoi pe Coasta de Vest, in California cand Monica era deja insarcinata cu primul copil. Atunci a inceput sa ia in greutate, iar dupa sarcina cu al patrulea mostenitor, avea 70 de kilograme in plus.

Monica Ramirez a locuit timp de 12 ani in SUA. Și-a crescut cei patru copii, și, în același timp, a scris 11 volume. Dintre acestea, a publicat 7 în America sub numele Monica Danetiu-Pana.

Citește și:

În luna septembrie 2010, Monica Ramirez a lansat la editura Tritonic, „Cum am slabit 70 kg mancand 6 mese/zi”, carte inspirata exclusiv din experienta ei personala.

fara descriere

Cum slăbești mâncând de 6 ori pe zi?

În momentul în care a ajuns la 125 de kilograme, Monica și-a spus că e timpul să facă ceva. Fără să consulte un nutriționist, scriitoarea și-a adunat toate informațiile necesare și și-a făcut un sistem alimtentar propriu. Nu-și dorea ceva care sa o forțeze să-și numere fiecare îmbucatură. Să trebuiască să calculeze calorii. Sau să mănânce nesănatos de dragul slăbitului.

Citește și:

„Rezultatele au inceput sa se vada foarte repede. Dieta dura 10 zile, timp in care slabeam 5 kilograme. Este incredibil ce diferenta imensa face fiecare kilogram in plus. Am inceput sa ma topesc vazand cu ochii.

Practic tineam cele 10 zile, apoi urmau cele trei zile de pauza si o luam de la capat. Fara alte pauze. Vazand rezultatele fantastice pe care le aveam, ma ambitionam si mai tare. Ţin minte ca ma duceam sa-mi iau fetele de la scoala si gradinita si toate mamele ma priveau uimite”, declara Monica ramirez pentru revista Avantaje cu ceva timp în urmă.

fara descriere

Reguli „de aur” ale Dietei Monica Ramirez

Monica a slăbit 70 de kilograme în 18 luni. S-a întors în România și a devenit profesoară de zumba. A continuat să scrie cărți. Tot ceea ce face face cu pasiune. Sfaturile sale sunt simple și utile.

1. Consumați cat mai multe alimente satioase si alimente care controleaza secretia glucozei.

2. Mâncați cat mai des, incercati sa aveti intre 4 si 6 mese in fiecare zi.

3. Combinați in mod inteligent alimentele consumate si fiti practici.

4. Manipulați caloriile, spuneti “Nu!” grasimilor si consumati cu incredere proteine sau carbohidrati.

Exemple de alimente care sunt bogate in proteine: peste la gratar, ton, pui fara pielita, curcan, muschi slab de vita, oua, branza de vaci, soia, produse din tofu, salata de vinete, nuci mixte, etc.
Exemple de alimente care sunt bogate in carbohidrati: cruditati mixte, salate mixte fara dressing, mere, pere, portocale, caise, piersici, prune, kiwi, grapefruit, paine neagra sau cu tarate, etc.

Parteneri