sâmbătă, august 8, 2020

A trăit un adevărat calvar! Vedeta e la capătul puterilor.

La un an după ce fostul său iubit, Florin Pastramă, s-a însurat cu Brigitte Sfăt, vedeta are din nou necazuri. Raluca Podea a declarat la Antena Stars că a trecut printr-o perioadă de coșmar pe perioada izolării la domiciliu. Aceasta a rămas fără dinți, după ce a vrut să își pună fațete dentare.

Vedeta a rămas fără dinți în pandemia de coronavirus, din cauza unei infecții care i-a acaparat întreaga dantură. Imaginile sunt de-a dreptul șocante!

Citește și:

„Am zis să îmi pun fațete și, de atunci, a început calvarul. Am suferit foarte mult. Am făcut infecție și a trebuit să îmi pună alții. Așa arăta dantura mea după fațete.

Am tot mers la acel medic, i-am explicat situația și mă punea să iau antibiotic. Mi-a recomandat să beau nalbă și nu avea nicio explicație. Nu poți să lași un om în situația asta, așa”, a declarat Raluca Podea.

Citește și:

Raluca Podea a mai spus că l-a dat în judecată pe medicul care a lăsat-o fără dinți.  Aceasta a umblat din clinică în clinică pentru a-și reface dantura.

„L-am dat în judecată și am tot încercat să caut pe cineva care să mă repare. Pentru că este foarte greu să te repare cineva după ce te-a stricat. Am fost la 6 medici cu sume fabuloase și atunci am rămas in pandemie fără dinți. (…) Mi-am făcut o operație care nu a fost cu succes.” a mai spus vedeta.

Ce operaţii estetice are Raluca Podea

Citește și:

Raluca Podea este o obișnuită a operaţiilor estetice, după ce a fost desfigurată, în 2013, în urma unui accident de maşină. Apoi şi-a rezolvat micile imperfecţiuni. A investit peste 20.000 de euro în diverse intervenţii estetice.

E vorba de două operaţii de mărire şi de remodelare a bustului (9.000 €), mărire de buze (200 €), refacere volumetrie facială (1.000 €), umplerea cearcănelor (300 €), remodelarea uşoară a nasului (500 €), remodelarea feselor (3.000 €), liposucţie la talie (2.000 €), la genunchi (2.000 €), implant de sprâncene (2.000 €).

Conform click.ro, blonda şi-a făcut rejuvenare vaginală, printr-o metodă minim invazivă.

Parteneri