vineri, iulie 10, 2020

Abia a bătut palma cu PNL. Claudiu Bleonț a intrat în campanie electorală? „Eu pot să aduc investiții și să fac locuri de muncă”.

Claudiu Bleonț a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că se lasă de actorie. Artistul a declarat că s-a mutat la țară, în Munții Apuseni și intenționează să candideze la primărie. Zis și făcut. Claudiu Bleonț a bătut deja palma cu Partidul Național Liberal pentru o candidatură la primăria comunei Beliș din Cluj, acolo unde s-a mutat după ce s-a îndrăgostit de acest loc.

Citește și:

La o zi după ce s-a pozat cu Ludovic Orban, Bleonț a postat un text lung pe contul său de Facebook. Actorul a vorbit ca un politician cu experiență, aflat în campanie electorală. A arătat tot ceea ce au făcut prost predecesorii săi. Și a promis că va aduce Raiul pe pământ, la Beliș. „Și eu , așa venetic cum încercați voi să mă scoateți, știu că pot rezolva toate lucrurile astea. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”

Campanie electorală. ”Sunt o VINITURĂ pentru locuitorii Belișului”

„Poate că sunt o “vinitură” pentru locuitorii Belișului, căci nu mi-am arogat niciodată calitatea de băștinaș al Apusenilor. Însă niciodată nu i-am tratat pe moții de aici cu superioritate. Și ce e cel mai important, nu i-am considerat proști. E culmea ipocriziei să invoci o cutumă a comunității de la munte referitoare la acceptarea unui străin de loc care vine în comunitate, dar să nu vezi că cei care se bat cu pumnul în piept că sunt “fii ai satului” au încurajat, închizând ochii și prin lipsa de acțiune, furtul, minciuna, distrugerea unei comunități.
Trebuie multă nesimțire, căci altfel nu o pot numi, să îi spui unui om care vrea să facă ceva, că nu are ce căuta în sat. Doar pentru că nu e de-al locului. În condițiile în care direct sau indirect ai girat o hoție generalizată.
Vreau sa fie cât se poate de clar. Eu nu mă sperii de atacuri, căci înțeleg că ăsta este jocul politic. Nu voi tolera însă ipocrizia, minciuna și manipularea grosolana. Adevărul este că intrând în curțile oamenilor și stând de vorbă cu ei am văzut cât de mult au suferit. Cât de mințiți au fost, cum au fost tratați ca niște alcoolici care nu vor să muncească și știu doar sa fure pădurea.
Asta în timp ce cei care îi conduceau făceau cele mai mari hoții. A venit vremea ca lucrurile să fie spuse răspicat. Și da, pentru prima oară în 30 de ani, moții din comuna asta, au prin mine o voce suficient de puternică care să le apere interesele”, a promis Claudiu Bleonț.

„Trebuie să vă fie rușine că nu ați făcut nimic pentru locul pe care spuneți că îl iubiți și pentru oamenii de aici”

„Vă întreb pe toți cei care sunteți nemulțumiți de prezența mea aici, unde erați când se fura pădurea? Câte solicitări de modificare a cadrului legislativ ați făcut voi, cei din societatea civilă? Cate organizații la care să îi invitați pe oamenii din sat să adere ați făcut voi? Câte proiecte europene dezvoltate de societatea civilă pentru oamenii de aici ați făcut voi? Câți bani ați adus in comună? Câte locuri de muncă prin aducerea de investiții străine ați creat?
Îmi poate spune cineva dintre cei acum vocali câte inițiative și solicitări au făcut către Consiliul Județean Cluj? Către Guvernul României, către senatorii și deputații de Cluj ? Unde erați când legea Apusenilor nu era respectată și moților le era furat și încălcat dreptul istoric? Răspunsul la majoritatea întrebărilor de mai sus este ZERO.
Adevărul este că ați întreținut împreună cu administrația locală o stare de neactivitate, de neimplicare, mărginindu-vă la a critica și a bârfi de pe margine. Adevărul este că vouă, celor care vă considerați fii și fiice ale satului, trebuie să vă fie rușine că nu ați făcut nimic pentru locul pe care spuneți că îl iubiți și pentru oamenii de aici”, a mai spus actorul.

Campanie electorală. „Oamenii se plâng ca le-au plecat copiii pentru că aici nu au unde să muncească”

„Ei, aflați cu toții că eu am venit aici să mă pun în slujba oamenilor și a locurilor astea minunate și să muncesc pentru noi toți. Căci eu pot să aduc investiții și să fac locuri de munca. Eu pot să dau pădurea oamenilor, eu pot să dezvolt turismul. Eu pot să fac canalizare și apă curenta. Eu pot să deblochez investiții majore. Pot afirma cu tărie asta pentru că am bătut la ușa guvernului și a Consiliului Județean și am căutat și găsit soluții. Nu minciuni și manipulare. Ci cuvânt dat și respectat cu acoperire și credință că se poate.
PS: dacă într-adevăr v-ar fi păsat de oamenii de aici ați fi văzut că satele sunt îmbătrânite. Că oamenii se plâng ca le-au plecat copiii pentru că aici nu au unde să muncească. Că singura lor speranța e la Dumnezeu și nu la politicieni.
Voi câțiva, că doar câțiva sunteți cei care aruncați cu noroi, asumându-vă fals vocea majorității, nu îi ascultați pe oameni și credeți ca pot fi prostiți ca până acum inventând false probleme. Moții nu sunt proști, oricât ați încerca voi să îi manipulați. Ei vor locuri de muncă, vor drumuri, canalizare și apă. Vor investiții și turiști. Vor să le fie respectate drepturile. Și eu , așa venetic cum încercați voi să mă scoateți, știu că pot rezolva toate lucrurile astea. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, a mai spus Claudiu Bleonț.

Parteneri