joi, august 6, 2020

Acuzatii dure pentru sotul Danei Rogoz. Ozana Oancea, a rupt tacerea si a oferit informatii explozive despre divortul de Radu Dragomir, actualul sot al Danei Rogoz.

Ozana Oancea a spus că fostul soț, cu care are un copil, a părăsit-o după 17 ani de căsnicie, pentru o femeie cu 18 ani mai tânără, iar acum dupa multi ani de la divorț, actriţa a povestit pentru revista Tango depre momentul critic din viaţă ei: “E destinul lui (n.r. Radu Dragomir) de acum încolo, e un om care şi-a părăsit familia pentru o extraopţiune. E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânăra!”, a spus actrița.

Regizorul şi-a dorit o altă viaţă

Citește și:

Acuzatii dure pentru sotul Danei Rogoz: “Cred că m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compară în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului… Dar el a plecat către cu totul şi cu totul altceva, deci mi se pare mai simplu de acceptat. Nu am putut gândi lucrurile în ideea că a fost o insuficientă mică între noi, nu am putut spune că, dacă m-aş fi străduit un pic, aş fi putut să evit asta. Ce şi-a dorit el a fost cu totul altă viaţă. Deci, repet, am acceptat, nu am suferit foarte tare pentru acest abandon, m-a costat mult şi mă costă în continuare, dar nu simt gelozie”, a mai adăugat Ozana Oancea, potrivit wowbiz.ro.

Parteneri