joi, august 6, 2020

Adela Popescu dă din casă. „Pot apărea mici contradicții, dar nimic atât de grav”.

Prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea”, de la ProTV, consideră că relația dintre ea și soțul ei a ajuns la nivelul următor. Adela Popescu a declarat pentru revista VIVA că, după ce adorm cei doi băieți, ea și Radu Vâlcan au timp „de relaxare”.

„Ne facem timp și pentru noi, cred că e foarte important. Spre exemplu, în această perioadă, după 19.30, cei mici mergeau la somn. Și noi ne puneam un pahar de vin și ne uitam la un film sau doar stăteam de vorbă. Era momentul nostru de relaxare, de a povesti despre cum ne-a fost ziua sau doar de a ne relaxa împreună”, a dezvălui actrița.

„Ne-am întâlnit într-un moment foarte bun, amândoi ne doream o familie

Citește și:

Adela Popescu dă din casă. Care este secretul unei căsnicii reușite? Adela Popescu a mărturisit că, în primul rând, trebuie ca ambii parteneri să își dorească aceleași lucruri.

„Ne-am întâlnit într-un moment foarte bun, amândoi ne doream o familie. Eram pregătiți pentru a face acest pas. Și, pe lângă asta, când ai un scop comun, indiferent care ar fi (să termini un proiect, să ai o familie), și ambii parteneri își doresc aceleași lucruri, nu are cum să nu iasă.

Citește și:

Ăsta e combustibilul care ne ajută să ne îndeplinim scopul. Să avem o familie frumoasă, să păstrăm ce e frumos între noi, să ne creștem copiii cât mai bine și mai echilibrat”, a spus vedeta.

Adela a mai spus că cei doi copii au nevoie de toată atenția lor. Așa că între ea și Radu Vâlcan apar rar momente de tensiune.

„Aș zice că petrecem atât de mult timp cu cei mici, încât nu avem timp de tensiuni. Eu sunt la muncă în prima parte a zilei, iar apoi Radu are timp pentru a- și rezolva anumite lucruri.

Citește și:

Iar seara… e momentul de relaxare, de timp pentru noi. Evident că suntem o familie normală și mai pot apărea mici contradicții, dar nimic atât de grav”, ne-a asigurat vedeta ProTV.

Parteneri