vineri, iulie 10, 2020

Adela Popescu, din nou la TV. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu prezentatoarea de la „Vorbește Lumea”?

Un început de săptămână fericit pentru Adela Popescu. Aceasta s-a întors în platoul de la „Vorbește Lumea”, emisiunea pe care o prezintă, alături de Cove, la ProTV. Actrița a vrut să explice ceea ce s-a întâmplat cu ea. De ce a lipsit de la emisiune. Și cu ce boală a fost diagnosticată de medici.

Citește și:

„Mă bucur că vă regăsesc în micile ecrane. Sunt bine. A fost o aventură pe care nu o aşteptam, dar a trecut. Dar m-am întors de ziua ta, La mulţi ani, Petrică (…) De vreo două săptămâni mă deranja stomacul. Durerea s-a aşezat în partea dreaptă, ca atunci când ai apendicită.

M-am dus la urgenţă, am avut o infecţie în partea dreaptă. (…) Cert este că am o bacterie. Este o bacterie care se găseşte în mod special în carnea de pui care nu e bine pregătită. E o ilenită, provocată de bacterie. Sunt în continuarea pe antibiotic. M-am odihnit în spital.”, a dezvăluit vedeta Pro TV.

Citește și:

Adela Popescu s-a întors la TV, la "Vorbeşte lumea", după ce a fost externată din spital. Cum arată şi cum se simte prezentatoarea

„Suntem curați ca lacrima”

Cove a ţinut să mai facă o precizare. Acesta a mărturisit că întreaga echipă de la “Vorbeşte lumea” s-a testat de coronavirus, atât cei care apar în faţa publicului, dar şi cei din spatele camerelor de filmat. Din fericire, toate testele au ieşit negative.

„Adela şi-a făcut testul, dacă a fost internată în spital. Aşa trebuie. (…) Săptămâna trecută ne-am testat toţi, toată lumea a făcut testul. Nici măcar un membru al echipei noastre nu a fost testat pozitiv. Suntem curaţi ca lacrima”, a declarat Cove.

Parteneri