miercuri, august 5, 2020

Adevarul despre Florin Piersic si Angela Similea. Cunoscut pentru pasiunea sa fața de femeile frumoase, Florin Piersic a recunoscut in urma cu ceva vreme ca a avut o relatie cu Angela Similea pe cand amandoi erau casatoriti.

Conform spuselor actorului, Florin Piersic şi Angela Similea au format în anii ’80 cel mai frumos cuplu de pe scenă, iar colaborarea lor a fost dublată de iubire şi de o atracţie, care a născut una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste ale acelor vremuri.

Citește și:

Adevarul despre Florin Piersic si Angela Similea: “Am fost intr-un amor nebun”

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari şi era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă şi dorită de toţi. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum. La început ne şicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai şi pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o «lipitură» în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere“, a declarat Piersic pentru Wowbiz.ro

Citește și:

Sex-simbol al anilor ‘80, interpreta care a avut o carieră de succes în muzica românească, a fost înconjurată întotdeauna de bărbaţi frumoşi şi la fel de celebri, care s-au luptat pentru inima ei.

Parteneri