joi, august 6, 2020

Adevarul despre moartea lui Elvis Presley. Regele Rock’ n’ Roll a fost cunoscut nu doar pentru muzica sa ci și pentru excesele sale culinare.

Despre Elvis Presley, toată lumea spunea că ăi place foarte mult să mănânce, obicei care împreună cu consumul de droguri i-a adus și moartea.

Regele rock`n`roll era cunoscut pentru gusturile sale destul de ciudate și ingredientele pe care mulți le evitau. De exemplu, scrie Gustarte.ro, lui Elvis îi plăcea foarte mult sandwich-ul cu unt de arahide și banane. Atât de mult, încât la un moment dat, acest sandwich a purtat chiar numele artistului.

Citește și:

Un alt sandwich preferat de Elvis este unul făcut din pâine franțuzească umplută cu unt de arahide, gem de afine și bacon crocant. Acest sandwich era cunoscut pentru numărul imens de calorii pe acre îl conținea. Lui Elvis îi plăcea atât de mult acest sandwich încât a plecat într-o zi cu avionul privat spre Denver pentru a-l mânca.

Adevarul despre moartea lui Elvis Presley. Nimeni NU se astepta la asa ceva!

Citește și:

George “Nick” Nichopoulos, medicul curant a lui Elvis a declarat că tocmai combinația aceasta ciudată de ingrediente i-ar fi adus moartea atistului.

Elvis suferea de boli de colon și constipație cronică, înainte de amuri, iar acest lucru tocmai din cauza cantității mari de grăsimi și carbohidraţi pe care a consumat-o, mai scrie sursa citată.

Parteneri