sâmbătă, iulie 11, 2020

Adevarul despre pensia lui Helmut Duckadam. Unul dintre castigatorii Cupei Campionilor Europeni din 1986 a vorbit despre pensia sa, dar a avut grija sa il dea de gol pe Gigi Becali.

“Va dați seama că Adi rămâne în continuare prietenul meu și nu trebuie să ne certăm prin presă. Știe el ceva în legătură cu pensia mea, dar nu este vorba despre pensie de la Armată. Eu am avut treabă cu armata doar trei ani în perioada în care am fost fotbalist la Steaua, acolo unde am avut și grad militar, dar de 34 de ani nu mai am nicio treabă cu Armata și nu primesc nicio pensie de la Ministerul Apărării Naționale. Eu primesc 1.800 lei pensie de la Ministerul de Interne. Știți că o perioadă am lucrat în vamă. Așa că eu consider că am lămurit și problema cu pensia mea militară”, a Helmut Duckadam.

“Adevărata Steaua este cea a lui Gigi Becali”

Citește și:

Reamintim ca Helmut Duckadam este este unul dintre castigatorii Cupei Campionilor Europeni din 1986 care declara ca adevarata Steaua este cea a lui Gigi Becali. In plus, acesta a adaugat ca Gigi Becali i-a taiat salariul cu 78 la suta.

Adevarul despre pensia lui Helmut Duckadam. “Acum doresc să lămuresc și treaba asta cu banii pe care eu îi primesc de la Gigi Becali și vezi Doamne doar din acest motiv tot susțin eu că FCSB este Steaua adevărată. Nu este adevărat! Eu consider și cu bani, dar și fără bani că FCSB este continuatoarea generației Steaua 86. O echipa făcută în 2017 nu are cum să fie Steaua adevărată. Hai să fim serioși! Unde era Armata în 2002-2003 atunci când Gigi Becali a salvat Steaua de la faliment?

Citește și:

Eu sunt convins că foarte mulți oameni consideră că eu câștig de la Gigi Becali un salariu foarte mare. Vreau să vă anunț că mi-a fost tăiat salariul cu 78% iar acum primesc un salariu de 2.000 de lei pe lună. Încerc să îi fac imagine Stelei cât pot eu de bine. Ăștia sunt banii pe care îi primesc de la Gigi Becali, iar mulți oameni cred că eu încasez un salariu foarte mare, inclusiv Adi Bumbescu”, a povestit Helmut Duckadam, citează sport.ro.

Parteneri