sâmbătă, august 8, 2020

Adevarul despre salata verde. Pentru ca este considerata un ajutor de nadejde atunci cand vine vorba de slabit, Mihaela Bilic atrage atentia si dezvaluie cum trebuie sa consumam salata incat sa nu ajunga un pericol pentru silueta.

Celebrul nutritionist sustine ca putem face diferenta intre o salata pentru slabit si o salata pentru toata ziua atunci cand verificam cantitatea de ulei adaugata in bol.

Citește și:

„Fiecare lingură de ulei înseamnă 100 de calorii”, atrage atenţia medicul nutriţionist Mihaela Bilic, care spune că nu este indicat să turnăm ulei cu sticla la salată, char dacă noi credem că punem puţin. Cel mai corect este să folosim un spray cu ulei, să pulverizăm un puf şi, atunci, totul este sub control. Un puf înseamnă 30 de calorii.

Adevarul despre salata verde. Mihaela Bilic: “Blocheaza rezultatele la dieta

Citește și:

Oamenii obişnuiesc să pună trei, cinci linguri de ulei. Asta înseamnă 500 de calorii numai la o salată pe care noi o considerăm parte din dietă. „Şi, pe urmă, femeile se miră şi spun că ele au mâncat salată cu piept de pui şi nu au slăbit”, a atenţionat medicul Mihaela Bilic pentru Antena3.

Parteneri