vineri, iulie 10, 2020

Adevarul despre semintele de dovleac. Mihaela Bilic, medic nutritionist, a oferit informatii pretioase despre rolul semintelor de bostan pentru organism.

„Semințe de dovleac reinventate. Ni s-a întâmplat tuturor să ronțăim semințe de bostan prăjite cu sare și să ne simțim vinovați. Culmea e că semințele de dovleac sunt un concentrat de nutrienți, sunt hrănitoare, bogate în grăsimi nesaturate, vitamina E și magneziu”, a precizat nutriționistul Mihaela Bilic pe contul de Instagram, adăugând ulterior:

Citește și:

„Dar cel mai important e să amintim că semințele de dovleac joacă un rol cheie pentru sănătatea prostatei, datorită conținutului crescut de zinc. Deci iată, domnilor, argumentul perfect atunci când vreți să mâncați semințe fără să fiți deranjați/certați.”

„Pentru cei mai rafinați”, a continuat nutriționistul, „e bine de știut că există până și înghețață din semințe de dovleac. Iar când este stropită cu caramel și pusă peste friganele cu lapte și ou de pe vremea bunicii, obținem o combinație delicioasă de simplu și sofisticat cum nu am visat.”

Parteneri