vineri, iulie 10, 2020

Adevarul despre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu. Adriana si-a deschis sufletul si a vorbit deschis despre tatal copiilor sai si relatie pe care o are cu acesta in prezent.

“Nici acum nu dorește să comunice cu mine foarte mult. Îi trimit notificări, hârtii prin curier, doar așa se poate comunica cu el. Mi-aș dori să am o comunicare mai bună în interesul copiilor, dar din păcate nu dorește și asta mi se pare, la fel, faptul că trăim în România și că legislația nu e bine pusă la punct, mi se pare că e un lucru care ar trebui schimbat pentru că, de exemplu, eu m-am lovit în practică de hachițele sistemului judiciar.

“Am avut plângere din partea fostului meu soț pentru grup infracțional organizat”

Citește și:

De exemplu, dacă tu, ca părinte, dorești să mergi la un psihoterapeut cu copilul tău, nu poți decât dacă celălalt părinte îți dăacordul. Și dacă asta nu se întâmplă te mai trezești și cu plângeri penale pe la poliție. Eu am avut, de exemplu, o plângere din partea fostului meu soț pentru grup infracțional organizat. A trebuit să merg la poliție împreună cu doctorul și cu psiholoaga care m-a ajutat cu copiii. A trebuit să dăm cu subsemnatul pe la poliție vreo 2 ani de zile și să avem dosar penal.

Citește și:

S-a rezolvat până la urmă – ne-au dat neînceperea urmăririi penale – dar nu a fost o perioadă ușoară pentru că, vezi, vrei ca mamă, ca părinte, să îți ajuți copilul cu tot ceea ce poți. În momentul în care te lovești de refuzul celuilalt părinte, la noi nu e ca în țările civilizate să primeze interesul copilului. Nu, la noi e așa, la mica înțelegere. Dacă unul vrea și altul nu vrea, “La revedere!”, a spus Adriana Bahmuteanu, potrivit DCnews.

Parteneri