joi, august 6, 2020

Adrian Mutu, cel mai mândru tată! Cum arată cei doi băieți ai săi?

Adrian Mutu a publicat, pe contul său de Instagram, o fotografie în care apare cei doi băieți ai săi. Este vorba de Mario, fiul cel mare, și Tiago, mezinul sportivului.

Mario Mutu este primul fiu al fostului fotbalist, are 17 ani, iar mama sa este Alexandra Dinu, o binecunoscută actriță în Italia, dar și în Stetele Unite ale Americii. Alexandra a divorțat de Adrianm Mutu la doar 22 de ani, după doar trei ani de relație. De atunci își crește singură fiul.

Citește și:

Cel mai mândru tată! Fostul fotbalist mai are două fetițe, din căsătoria cu dominicana Consuela Matos. Este vorba despre Adriana, în vârstă de 14 ani, și Maya, în vârstă de 12 ani.

 

Micuțul Tiago a ajuns la vârsta de trei ani, în timp ce Mario. Mama  lui Tiago este actuala nevastă a lui Adrian Mutu, Sandra Mutu. Toți copiii fostului fotbalist se înțeleg de minune. Deși se văd rar, ei se iubesc și abia așteaptă să se întâlnească cu toții.

Citește și:

”Băieții mei ❤️ #mariomutu #tiagomutu”, a notat Adrian Mutu în dreptul imagii postate pe internet. Imaginea a adunat mii de like-uri.

 

Tiago și Mario Mutu - Viva.ro

Parteneri