joi, iulie 9, 2020

Adriana Bahmuțeanu s-a dezlănțuit. „Este un abuz!”. Care este situația iubitului său? Ultimile întâmplări prin care a trecut iubitul său grec par că au scos leoaica din vedeta TV.

După ce Nikolaos Papadopoulos, întors recent din Grecia, a fost săltat de „mascați”, după cum i-a numit, Adriana Bahmuțeanu a făcut turul televiziunilor pentru a explica abuzul la care acesta a fost supus.

„Au ieșit două teste negative, deci nu are coronavirus”

Citește și:

„Din punctul meu de vedere, ceea ce s-a întâmplat este un abuz. Pentru că orice cetățean de pe această planetă, indiferent de naționalitate, are dreptul să fie tratat corect, chiar dacă este suspect de COVID-19 sau orice altă boală. Nikolaos a fost suspect.

Astăzi, au ieșit două teste negative, deci nu are coronavirus. Însă felul în care l-au tratat autoritățile pe mine mă face să mă gândesc că e vorba de un abuz grosolan. În sensul că a fost luat din casă, unde stătea în ținută lejeră, de către cinci mascați.

Citește și:

El vine din Grecia pe 22, intră în România, întâlnește o doamnă polițist de Frontieră care nu vorbește limba engleză, atenție. Se înțeleg ca maimuțele prin semne. El are domiciliul în Constanța. Bun, vine la București, ia mașina în care avea alte lucruri de necesitate, se duce la Constanța, unde are studio în casă, să-și facă piesele.

În câteva zile, vin acești mascați, cu două mașini. Îl bagă într-o dubă de Poliție cu gratii ca pe ultimul infractor. Deși el este un om cinstit, un artist de succes și plătește taxe statului. Niciunul nu vorbea limba engleză”, a povestit Adriana Bahmuțeanu, la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

„Mi-au sugerat să-l sun pe Raed Arafat”

Citește și:

„L-au dus undeva la Sanatoriul Techirghiol. L-au ținut în soare. (…) La insistențele mele, pentru că am tot încercat să le explic că e o persoană cu probleme medicale, a cerut să fie spitalizat. L-au dus la Spitalul Județean Constanța”, a mai zis Adriana Bahmuțeanu.

Acesta a mai povestit că i s-a sugerat de către o persoană de la DSP să-l sune pe Arafat. Vedeta a mărturisit că acest lucru ar fi fost trafic de influență curat.

„Testul a fost făcut ieri, după ce am insistat ore în șir. La un moment dat, mi s-a sugerat de către o persoană de la DSP să încerc să sun direct la domnul Arafat.

Imaginați-vă că nu aș fi putut niciodată să fac trafic de influență și să-l sun la 23.00 ca să ce? Să-l elibereze pe prietenul meu? Pe bune?! Dar sunt atâția oameni în aceeași situație, oameni cu copii”, a explicat vedeta.

Parteneri