miercuri, august 5, 2020

Alexandru Arșinel, afectat de noul virus. În urma declarațiilor făcute cu privire la noul virus, Alexandru Arșinel, îndrăgitul actor de comedie, în vârstă de 81 de ani, a luat o decizie de ultim moment.

De teama noului coronavirus, Alexandru Arșinel a decis să se mute în locuința din Sinaia, împreună cu soția sa, Marilena.

Sunt afectat ca miliardele de persoane afectate de acest virus

Citește și:

După spusele sale, Alexandru Arșinel este afectat de acest virus „pentru că a infectat prieteni și o rudă de la Suceava, a murit”.

„Sunt afectat ca miliardele de persoane afectate de acest virus. Sunt afectat pentru că a infectat prieteni și o rudă de la Suceava, care a murit în condițiile acelea. Nu știu ce s-a întâmplat, a dat năvală virusul acolo. Este extrem de trist. Ea și soțul ei au un motel la Sucevița, probabil în vizite…, populația care trece pe acolo…nu știu, probabil o sa cerceteze”, a dezvăluit actorul.

Citește și:

Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru România TV, artistul încă suferă după Stela Popescu, partenera sa de scenă: “Regret că nu mai e Stela, că nu mai putem face un duet, ca pe vremuri. Eram într-o permanentă ocupație, să facem un text, să reluăm. Avem colegi care pot să facă lucruri extraordinare. Pandemia asta ne-a dat peste cap cu totul”.

Parteneri