joi, iulie 9, 2020

Alexandru Arsinel este devastat! Indragitul actor a facut anuntul cu lacrimi in ochi, fix de ziua lui.

Alexandru Arsinel a implinit venerabila varsta de 81 de ani. Indragitul actor a izbucnit in lacrimi dupa ce Mihai Gadea a difuzat anumite imagini dintr-o sceneta in care acesta a jucat-o in compania Stelei Popescu/

„Regret că nu mai e Stela, că nu mai putem face un duet, ca pe vremuri. Eram într-o permanentă ocupație, să facem un text, să reluăm. Ce vremuri erau când făceam cuplu cu ea, în câte filme şi scenete am jucat. Eram tineri amândoi. Am revăzut în perioada asta multe materiale cu noi doi, dar şi cu alţi artişti, făceam diferenţa între unele cupluri.

Citește și:

Alexandru Arsinel este devastat! Toţi am avut ceva aparte. Am colaborat şi cu Marius Ţeicu, cu care am făcut multe deplasări în lume şi am fost în multe locuri. Şi el este un băiat destul de lovit, după ce i-a murit fiica. Avem și alți colegi care pot să facă lucruri extraordinare. Pandemia asta ne-a dat peste cap cu totul. Am fost ocupat toată ziua.

De azi-noapte, am avut o insomnie din asta puternică, obsedat probabil că voi mai trece o graniță. M-am culcat târziu, m-a trezit dimineață, am organizat o mică întâlnire cu colegii mei de la birouri, iar apoi am fost solicitat de un post de televiziune, să mă mărturisesc, să mă destăinui.

Citește și:

Am fost de dimineață, tot în acest studiou. Apoi m-am întâlnit cu copiii, cu familiile lor, am stat cu nepoții cu soția. Sperăm să se redeschidă grădina de vară a Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” şi să jucăm acolo. Aveam în plan o premieră. Acum, Dumnezeu şi autorităţile ştiu ce se va întâmpla”, a declarat Alexandru Arșinel la Antena 3.

Parteneri