vineri, iulie 3, 2020

Andreea Balan rupe tacerea! Artista nu a avut o viata linistita pe plan emotional. Barbatii din viata sa au dezamagit-o profund de-a lungul vremii, incepand cu tatal sau, continuand cu Keo si terminand cu George, cel cu care a trait o adevarata drama in ultimele luni.

Artista s-a confruntat cu relatii dificile cu partile masculine din viata sa

Drama acesteia a inceput inca din copilarie, cu un tata rece si autoritar, a continuat cu Keo, cel care a inselat-o dupa 8 ani de relatie, iar in momentul in care a crezut ca si-a gasit echilibrul, s-a separat si de George Burcea, barbatul despre care credea ca e jumatatea ei.

Citește și:

Asa cum au fost crescuti majoritatea copiilor in anii 80 si 90, artista a avut parte de un tata dur, care o batea frecvent pentru a o disciplina.

Andreea Balan rupe tacerea: El mă bătea, iar mult timp l-am blamat

„Am încercat să vorbesc cu tata, dar este o chestie moștenită din generație în generație. El mă bătea, iar mult timp l-am blamat. Acum, în ultimii ani, l-am ințeles, pentru că așa făcea și tatăl lui și așa credea că este bine. Îi spuneam «de ce trebuia să mă bați în Casa de Cultură? De ce, tati?”, dar așa știa el, așa a fost educat”, a spus Andreea Balan.

Citește și:

Artista a oferit o marturisire despre bataile incasate de la parinti cu ceva ani in urma, care a deranjat-o pe fosta ei colega de trupa, Andreea Antonescu. „Eu eram trasă de păr și Andreea era bătută cu furtunul.”

Traversand aceasta perioada complicata, artista a ales sa stea acasa, impreuna cu fetitele ei, iar tatal lor le vede pe acestea prin apel video. Vedeta intentioneaza sa depaseasca acest obstacol emoțional si este hotarata sa îngroape securea razboiului, de dragul fiicelor sale, potrivit QBebe.

Parteneri