miercuri, august 5, 2020

Andreea Bănică, rușinată să pozeze în Playboy! „Soțul și tatăl meu au complotat să mă convingă”.

Andreea Bănică a povestit pentru Click! că, inițial, nu a vrut să pozeze pentru revista Playboy. Cei care au insistat să facă acest lucru au fost chiar soțul său și tatăl său.

„Inițial n-am vrut să pozez. Eu nu făcusem niciodată plajă topless până atunci, deși am fost crescută la mare, la Techirghiol. La mine ea așa, totul până la lenjeria intimă. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă.

Citește și:

Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez. Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop”, a povestit Andreea.

andreea banica pe coperta revistei playboy

Rușinată să pozeze goală. „Totul până la lenjeria intimă”

Andreea Bănică a mai spus că, imediat apariția revistei pe piață, n-a mai ieșit din casă timp de trei zile, de rușine. Din fericire, însă, temerile sale au fost nefondate. Oamenii îi cereau autografe chiar pe revista pe care pozase, după concertele sale.

Citește și:

„Când a apărut revista mi-a fost foarte rușine. N-am ieșit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă. Eu sunt foarte rușinoasă. Totul până la lenjeria mea intimă.

Totuși, revista mi-a adus foarte mult succes, aveam multe concerte, lumea venea cu revista la semnat. Și cred că a fost una dintre cele mai mari sume oferite de Playboy. M-a ajutat la vremea aceea să iau ceva ce am și astăzi, un apartament”, s-a destăinuit cântăreața.

Citește și:

trupa exotic

Pozele din Playboy au dus la destrămarea trupei Exotic

A existat și o parte negativă a deciziei ei de a poza Playboy. Trupa Exotic s-a destrămat. Claudia Pătrășcanu și Julia Jianu au hotărât să plece din trupă.

„Fetele au considerat că e o chestie care nu le avantajează pe ele și au decis singure, fără să-mi spună nimic. M-am trezit dimineața, pe toate posturile de televiziune se spunea că trupa Exotic s-a spart, iar eu nu știam nimic. Fetele n-au suportat ce am făcut eu, au vrut să cânte singure, au mers în paralel cu mine”, a mai spus Andreea Bănică

Parteneri