luni, august 3, 2020

Andreea Esca e fericită! Alexia Eram a dat vestea cea mare.

Cu toate că are doar 19 ani, fata Andreei Esca știe ce vrea de la viață. Urmează cursurile unei Universități prestigioase de la Londra, dar e și un vlogger de succes. Cel mai important, însă, este aspectul vieții personale.

Alexia are o relație cu Mario Fresh. Cei doi sunt împreună de 4 ani. Fiica Andreei Esca i-a făcut iubitului său o declarație de dragoste, cu ocazia împlinirii celor 4 ani de relație.

Citește și:

„Patru ani alături de acest suflet frumos! Îți mulțumesc pentru că mereu m-ai făcut să mă simt iubită și specială. Nimic nu mă face mai fericită decât să văd cum crește iubirea noastră. Mai urmează mulți, mulți ani! Te iubesc”, a scris Alexia Eram pe contul personal de Instagram.

Răspunsul lui Mario Fresh nu s-a lăsat așteptat. „Te iubesc, CAPPP”, i-a transmis acesta printr-un comentariu.

Alexia ERam: „Am ieșit la întâlniri și așa ne-am îndrăgostit”

Citește și:

Alexia l-a întânit pe Mario în 2016, când acesta și-a lansat piesa „Ziua mea”. Ziua în care s-a îndrăgostit de acesta i-a rămas bine întipărită în memorie Alexiai. Aceasta a povestit pentru revista Unica, cum au contribuit Andreea Esca și Antonia la întâlnirea dintre cei doi.

“În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa “Ziua mea”. Eu știam că urma să mergi la șlansareț și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. M-ai sunat și m-ai anunțat că Mario este acolo, așa că am venit imediat. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara.

Citește și:

Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu. Eu, fără să mă gândesc, nu i-am dat numărul meu, doar l-am luat pe al lui. Ceea ce a însemnat apoi că eu trebuia să îi dau prima mesaj. După ce am vorbit o vreme prin mesaje, am ieșit la întâlniri și așa ne-am îndrăgostit”, a povestit Alexia Eram.

Parteneri