duminică, iulie 5, 2020

Anunțul așteptat de toți. Revine Denise Rifai în televiziune? „Am devenit intimidantă”. Denise Rifai a apărut, joi, pentru prima dată într-un show de televiziune.

Este prima sa apariție publică după ce și-a dat demisia de la Realitatea PLUS, la mijlocul lunii martie. Aceasta a făcut o serie de declarații ăn cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D.

”Am luat puțină pauză. Norocul meu a fost că s-a întâmplat acum cu coronavirusul. E doar o pauză. Nu pot să am atâta treabă încât să nu mă întorc în televiziune”, a spus jurnalista.

Citește și:

Denise Rifai a mai spus că a plecat de la Realitatea PLUS în urma schimbărilor. Acesta a fost motivul care au determinat-o să se retragă din proiectul Realitatea.

„Câteodată, editorial vorbind, se mai plimbă lucrurile. Am zis că trebuie să mă opresc puțin ca să pot fi din nou eu”, a mărturisit aceasta.

„Nu sunt dură, dar nici nu vreau să le arăt că nu sunt dură”

Denise Rifai a mărturisit că a primit numeroase oferte de muncă. Aceasta a vorbit despre revenirea în presă și despre felul în care și-ar dori să arate emisiunea sa.

Citește și:

”Aș vrea să fie la fel. Câteodată drumurile astea în viață, editorial vorbind, încep să se desprindă. Am zis să mă opresc puțin să fiu eu înapoi. O emisiune în care să vedem toate laturile pe care le au politicienii, dacă sunt buni dansatori. Să vedem ce talente au.

Ar fi o treabă, nu? Eu sunt aia care pun întrebări. Fără să vreau, am devenit intimidantă. Omul de acasă așteaptă și trebuie să pun întrebările. Nu sunt dură, dar nici nu vreau să le arăt că nu sunt dură”, a explicat Denise Rifai.

Parteneri