miercuri, august 5, 2020

Așa mamă, așa fiică! Lordes Leon, imaginea în oglindă a mamei sale, Madonna.

Într-o poză recentă, fiica Madonnei apare pe străzile din New York, purtând doar un top transparent și o pereche de pantaloni scurți. Lourdes Leon s-a relexat la o terasă, alături de prietenii săi.

Paparazii au fost surprinși de atitudinea și de gesturile foarte relaxate ale lui Lourdes. Dar mai ales de faptul că  fiica Madonnei și-a etalat, fără nicio jenă, un subraț păros, demn de o hippioată a anilor 70.

Citește și:

Madonna's daughter Lourdes proudly embraces armpit hair as she ...

Așa mamă, așa fiică! Lourdes Leon s-a născut în octombrie 1996, dintr-o relaţie pe care Madonna a avut-o cu antrenorul ei personal, Carlos Leon, timp de patru ani. Din adolescenţă Lourdes Leon şi-a făcut apariţia la evenimente cu păr pe picioare sau la subraţ. Toţi paparazzi încercau de atunci să o surprindă cât mai bine în fotografii.

Madonna este foarte mândră de fiica sa. Cele două seamănă în felul în care se exprimă: liber și fără inhibiții.

Citește și:

„Este incredibil de talentată. Sunt verde de invidie când văd cât de incredibilă este în tot ceea ce face. Este o dansatoare incredibilă, o actriţă grozavă, cântă la pian, este mult mai bună decât mine la capitolul talent. Dar nu are aceeaşi voinţă şi determinare”, spunea despre Lourdes celebra ei mamă.

Recent, Madonna s-a pozat topless și a publicat imaginea pe conturile de socializare. Madonna are 61 de ani!

Parteneri