Home » Economic » Atac dur la IMM Invest. Calin Popescu Tariceanu: &...

Atac dur la IMM Invest. Calin Popescu Tariceanu: “Idei BUNE, aplicate cu FUNDUL!”

Atac dur la IMM Invest. Calin Popescu Tariceanu a urcat pe pagina sa de socializare un mesaj in care vorbeste despre programul guvernamental IMM Invest.

“Încerc să urmăresc cu atenţie ce se întâmplă cu măsurile economice propuse de Guvern orientate către protejarea companiilor româneşti şi a cetăţenilor care beneficiază de credite, respectiv la programul de acordare a perioadei de graţie pentru finanţările în sold şi la programul guvernamental IMM INVEST. Sincer, cred că aceste 2 programe pot salva multe mii de companii mici şi mijlocii şi poate câteva sute de mii de locuri de muncă şi pot reduce distanţa între performanţa economiei româneşti şi cea a economiilor ţărilor din UE. Lupta pentru salvarea fiecărui loc de muncă nu este cu nimic mai prejos decât lupta de a salva viaţa unui bolnav de coronavirus.

Citește și:

Din păcate cele 2 programe nu sunt transparente, informaţiile sunt filtrate şi umflate de aparatul de propagandă al Guvernului Orban şi, aşa cum mi-au transmis persoane care au încercat să beneficieze de cele 2 programe, concluzia este una singură: 2 idei bune care au fost însă aplicate cu fundul! Îmi scuzaţi exprimarea, dar ea a venit de la un solicitant la programul IMM INVEST şi pare că descrie cel mai bine situaţia de fapt”, a scris Călin Popescu Tăriceanu.

Parteneri