luni, august 3, 2020

Atentie la aceste date: 4, 13 si 24 August! Daniela Simulescu, astrolog DCnews, a vorbit despre efectele pe care tranzitul lui Marte in Berbec le aduce pentru zodii.

„Marte străbate un semn zodiacal în aproximativ două luni, dar de data aceasta va dura mult mai mult: între 28 iunie 2020 – 7 ianuarie 2021. Și asta pentru că Marte va și retrograda, în perioada 10 septembrie – 14 noiembrie”, a explicat Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Citește și:

„Putem trece la treabă! Marte în Berbec este vizionar, e deschizător de drumuri. (…) E un moment oportun să vă apucați de sport, puțină mișcare. Marte în Berbec nu are limite!”, a precizat Daniela Simulescu.

Atentie la aceste date: 4, 13 si 24 August! Astrolog: Marte in Berbec nu are limite!

Însă Marte în Berbec va retrograda și va face aspecte cu impact major. „Vor apărea tensiuni, chestii noi, lumea se supără, comentează. Pe 4 august, Marte va face careu cu Jupiter. Vom avea exces de zel, vom simți că putem, vom simți că lumea este a noastră. Pe 13 august, Marte va face careu cu Pluto. Luptele de putere vor fi foarte serioase, mai ales la nivel mondial! Vor fi certuri în spatele cortinei. Pe 24 august, o dată importantă, Marte face un careu cu Saturn. Ne vom autosabota, există riscul unor probleme de sănătate, conflicte ce vor ține foarte mult. Ne vom plânge, victimiza”, a spus astrologul.

Parteneri