luni, august 3, 2020

Atentie la zilele de 5, 9 si 13 August! Daniela Simulescu, astrolog DCnews, anunta schimbari importante si neasteptate pe parcursul acestei perioade.

„Luna august este plină de evenimente, de stegulețe, unele roșii chiar. Vor fi multe careuri, schimbări și, în același timp, și foarte multe tensiuni. E bine să știm cam în ce ape ne scăldăm. Chiar de pe 2 august, Soarele face un careu cu Uranus, mulți vom dori să arătăm cine suntem, cum suntem. Nu o să ne placă să primim ordine. Pe 3 august, este o Lună Plină în Vărsător. Vrea independență, libertate. Deși ne dorim să fim independenți, ne vom simți blocați de ceilalți”, a spus Daniela Simulescu.

Citește și:

Cu referire la Luna Plină în Vărsător de pe 3 august, a mai zis: „Dacă în ultimele zile vi s-au întâmplat tot felul de chestii ciudate, neprevăzute, greșeli neforțate, să știți că s-ar putea să fie din vina voastră, și asta pentru că ați tot amânat o schimbare. Vărsătorul este semnul schimbării, iar Luna aceasta Plină va fi în careu (tensiune) cu Uranus, planeta schimbării. Cu alte cuvinte, schimbarea se ceartă cu schimbarea. Deci fiți atenți la semnale, acceptați că nu mai merge așa, ajutați schimbarea să se schimbe!”

Atentie la zilele de 5, 9 si 13 August! Astrolog: Foarte multe tensiuni

Citește și:

„Pe 5 august, este un aspect plăcut. Mercur iese din Rac și intră în Leu. Ceea ce înseamnă că vom fi plini de încredere. Mulți dintre voi s-ar putea să fiți mai curajoși dintr-o dată: să cereți o mărire, de exemplu. (…) Pe 9 august, Marte face o conjuncție. Cine vrea să pornească independent, să nu mai fie angajat clasic, energiile sunt prielnice. Dacă nu aveți curaj, s-ar putea să se întâmple ceva și să spuneți: gata!”, a adăugat Daniela Simulescu.

Citește și:

„Pe 13 august, profesional, e o nevoie de a ține ochii deschiși. Avem impresia că lumea ne păcălește. Toată lumea va vrea putere. Negocierile vor fi grele”, a subliniat astrologul.

„August ne pregătește pentru următoarele luni. E bine să nu mai depindem de alții. Nu mai așteptați de la ceilalți și gândiți-vă la soluții, în cazul în care se întâmplă ceva”, a punctat Daniela Simulescu, astrolog Dcnews.

Parteneri