marți, august 11, 2020

Atentionare incredibila pentru toate zodiile! Tranzitul lui Marte in Berbec este extrem de important si se va incheia in Ianuarie 2021.

„Marte străbate un semn zodiacal în aproximativ două luni, dar de data aceasta va dura mult mai mult, până pe 7 ianuarie 2021. Și asta pentru că Marte va și retrograda, în perioada 10 septembrie – 14 noiembrie”, a explicat Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Citește și:

Așadar, Marte în Berbec va retrograda și va face aspecte ce vor avea un impact major. „Vor apărea tensiuni, chestii noi, lumea se supără, comentează. Pe 4 august, Marte va face careu cu Jupiter. Vom avea exces de zel, vom simți că putem, vom simți că lumea este a noastră. Pe 13 august, Marte va face careu cu Pluto. Luptele de putere vor fi foarte serioase, mai ales la nivel mondial! Vor fi certuri în spatele cortinei. Pe 24 august, o dată importantă, Marte face un careu cu Saturn. Ne vom autosabota, există riscul unor probleme de sănătate, conflicte ce vor ține foarte mult. Ne vom plânge, victimiza”, a spus astrologul.

Parteneri