duminică, iulie 5, 2020

Augustin Viziru, declarație de dragoste pentru mama fetiței lui. „Îmi crește inima când o văd”.

La doar o săptămână după nașterea fiicei sale, Augustin Viziru e un om schimbat total. A spus adio nopților petrecute cu băieții, la o bere sau vieții dezorganizate. Actorul a povestit în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” despre cum este femeia care i-a dăruit primul copil.

„E greu și pentru ea. Nu e ușor. Îmi crește inima când o văd. Văd câtă dăruire are. La un moment dat i-am zis, Cheam-o pe mama ta să te ajute. Și a zis nu, nu. E foarte atentă și își dorește foarte mult să fie alături de copil. Noroc. Nu știu de ce am parte de norocul ăsta în viață.

Citește și:

De fapt știu de ce, că-s băiat bun. Eu îmi doresc să-i ofer absolut tot ce îmi stă mie în putință ca ea să se concentreze strict pe creșterea copilului. În rest, să nu trebuiască să facă nimic. Am început să dau cu mopul prin casă. Să fac curățenie”, a spus Augustin Viziru.

Augustin Viziru, primele declarații despre iubita lui. Cei doi au devenit recent părinți. „Îmi crește inima când o văd”

Actorul a vorbit și despre iubirea vieții lui, fetița lui, Maria. Augustin este îndrăgostit de bebelușa lui și a mărturisit că este foarte cuminte.

Citește și:

 „În mod normal, doarme foarte bine noaptea. Numai aseară a fost mai agitată. A durut-o burtica. În rest se odihnește. Mănâncă, doarme. O scoatem afară. Momentan, provizoriu, nu stăm în București, pentru că am vrut să o scoatem la aer curat și acolo este înconjurată de pădure și este totul perfect. E oxigen și are nevoie în primele săptămâni. După, o să ne mutăm împreună acasă, ca să ne ajute mama”, a mai spus vedeta TV.

Parteneri