luni, iulie 6, 2020

Autopsia lui Michael Jackson. La 11 ani ani de la moartea legendarului artist au iesit la iveala noi detalii socante descoperite de legisti, care au cutremurat intreaga lume.

Moartea sa, la data de 25 iunie 2009 a șocat întreaga planetă. Celebrul artist a murit în urma unui stop cardiac, la vârsta de 50 de ani.

Michael a elogiat pentru întreaga sa carieră artistic, dar în același timp stilul său de viață a fost foarte controversat.

Citește și:

Au existat tot felul de zvonuri despre tabieturile și dorințele ciudate ale starului. A fost chiar acuzat și de pedofilie de către sora sa, Janet Jackson.

Noi informatii despre moartea celebrului artist

Autopsia lui Michael Jackson arata că trupul acestuia era distrus de toate operațiile estetice pe care le-a efectuat de-a lungul timpului.

Michael Jackson mânca doar o dată pe zi, iar în staomacul său se aflau numeroase fragmente de medicamente. Unele părți ale corpului erau pline de puncții din cauza injecțiilor pe care medicul i le administra zilnic.

Citește și:

Mare parte a trăsăturilor feței îi erau tatuate și era chel, purta mereu o perucă. Artistul își picta partea din față a scalpului pentru a nu se vedea peruca. Tot la autopsie s-a mai descoperit că genunchii îi erau plini de vânătăi, iar spatele prezenta numeroase tăieturi, potrivit cancan.ro

Parteneri