sâmbătă, iulie 11, 2020

Badea blocat pe Facebook! Oare ce dezvăluiri au provocat valuri? Cunoscutul om de televiziune se numără printre persoanele care nu s-au sfiit să spună lucrurilor pe nume, motiv pentru care a fost blocat pe Facebook.

În urmă cu puțin timp, însă, Mircea Badea a postat câteva rânduri din care înțelegem că
pentru o perioadă de timp, el nu va mai putea posta pe rețeaua personală de socializare, decizie luată în urma restricțiilor impuse de Facebook.

Citește și:

Mesajul postat de Mircea Badea a adunat nenumărate reacții, comentarii, dar și aprecieri din partea internauților.

„Practic nu mai pot posta pe cacatul asta de pagina. Am incercat tot ce se putea incerca. Da-o dracului! Nici nu tin neaparat sa comunic. Eventual imi fac iar un blog sau o alta pagina sau pur si simplu dispar de pe internetul curului. La tv inca exist”, a scris Mircea Badea pe pagina de Facebook.

Citește și:

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară: “Hai Mircea, nu te lăsa influențat. Curaj, noi cei care avem încredere în tine și te respectăm avem nevoie de tine”, “Da, Facebook este o ipocrizie maximă!”, “pacat! Ma bucuram când dadeam de cate o postare de-a ta…scurte și la obiect”, “De ce nu încerci un vlog pe YouTube?”, sunt doar câteva dintre comentariile urmăritorilor săi.

Citește și:

 

Parteneri