sâmbătă, aprilie 4, 2020

Bianca Dragusanu sfideaza regulile. Pe langa atacurile pe care primeste din partea lui Alex Bodi, vedeta s-a mai ales cu o serie de critici.

De data aceasta, chiar din partea fanilor, atât de dragi divei blondine de pe meleagurile mioritice. La această situaţie s-a ajuns după ce, în ultimele zile, Bianca a fost văzută de mai multe ori în afara casei. Şi asta în actualul context al epidemiei de Coronavirus.

Bianca Dragusanu sfideaza regulile: A fost aspru criticată de cei care o urmăresc

Citește și: Cum arata baiatul Ralucai Badulescu! A parasit domiciliul la 17 ani

Sfidarea regulilor pe care autoritățile le-au impus în privire la contextul pandemiei a fost aspru criticată de cei care o urmăresc pe reţelele de socializare. Aceştia n-au rămas indiferenţi şi au criticat episodul în care vedeta s-a filmat în sala de sport alături de câțiva prieteni.

Totuşi, ea a ținut să menționeze că sunt doar 3 persoane, așa cum au spus autoritățile în ordonanța militară, dar și că se află în propria sală. Astfel, criticile fanilor au fost anulate dibaci de blondină.

Citește și: Dieta de pandemie a Nicoletei Luciu! A exclus 3 alimente din meniul zilnic

„Da, sunt la sală, si eu am sală acasă da, sunt prietenii mei, la mine acasă la sală. 3 prieteni la mine la sală, nu va impacientați că nu ies, nu mă expun, sunt un exemplu pozitiv”, a spus ea pe InstaStory.

Telenovela mioritică Bianca Drăguşanu-Alex Bodi

Amintim că marţi, o nouă schimbare de situaţie a survenit în telenovela mioritică Bianca Drăguşanu-Alex Bodi.Cei doi au divorţat, iar după vizita la notar au început un război dur al declaraţiilor. În cele din urmă s-a încercat o împăcare, dar fără rezultat.

Citește și: Slabeste cu Majda! Asa arata dieta cu care a topit 23 de kilograme

Cu toate că a vrut să aplaneze conflictul, omul de afaceri a renunțat în cele din urmă la idee. Astfel, Bodi a lansat dezvăluiri incredibile despre conflictul cu Bianca Drăgușanu. Mai departe, acesta vrea să le dea avocaţilor său nişte dovezi care ar trebui s-o scoată din joc pe fosta soţie, potrivit EVZ.