marți, iunie 2, 2020

Bogdan Andone, contract semnat cu pistolul sabia pe masă. Bogdan Andone, actual antrenor la Astra, a evoluat timp de șapte luni, în 2009, pe final de carieră, la Ermis Aradippou. În Cipru l-a avut patron pe Lucas Fanieros, despre care a făcut mai multe dezvăluiri incredibile.

Bogdan Andone, în vârstă de 45 de ani, a povestit la GSP Live, detalii incredibile despre fostul patron Lucas Fanieros, un fel de Robin Hood al fotbalului cipriot.

Citește și:

„În comunitatea de acolo era considerat un fel de Robin Hood. E genul de persoană care ajută pe toată lumea, are un imperiu financiar colosal. Avea niște bodyguarzi români și umbla tot timpul cu o sacoșă în care erau aproximativ 300.000 de euro.

Veneau tot felul de persoane care cereau bani și le împărțea. Un om foarte sufletist. M-am dus la el acasă să discut cu el, avea o casă cu garduri de 10 metri, cu pază. Am discutat cu el, a pus banii pe masă și mai avea un pistol și o sabie.

Citește și:

Mi-a pus toți banii, pe tot contractul, dar nu i-am acceptat pe toți odată. Ne-am certat câteva minute, impresarul tot îmi făcea semn să îi iau, eu ziceam că sunt corect și vreau doar pe o lună. Până la urmă am luat doar jumătate, ceilalți mi i-a dat mai târziu”, a declarat Bogdan Andone,

Parteneri