sâmbătă, august 8, 2020

Bombă în showbiz! Iulia Albu se mărită. „Zâmbesc cu adevărat doar atunci când mă ține în brațe”.

Iulia Albu a declarat pentru Libertatea că s-a decis accepte cererea iubitului său în căsătorie. Fosta nevastă a lui Mihai Albu așteaptă „să se dea drumul la petreceri”, pentru a-și putea organiza nunta de vis.

„Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă. Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici.

Citește și:

Să știi că nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, s-a întrebat influencerul.

Bombă în showbiz! Iulia Albu are o relație cu Mike, un bărbat care o face fericită.

Citește și:

„Prima dată am remarcat că purta șosete extrem de colorate. A ajutat și faptul că este un bărbat extrem de cult și manierat. Și faptul că a studiat vioară clasică și, în general, faptul că zâmbesc cu adevărat doar atunci când mă ține în brațe”, mărturisea aceasta în urmă cu ceva timp.

„Este un snobism să duci copilul la o școală privată”

Iulia Albu a vorbit și despre modul în care își educă fetița. Vedeta a mărturisit că ajunge foarte rar la ședințele cu părinții, pentru că întârzie des. Aceasta a mai spus că fiica sa merge la o școală de stat, „foarte bună”.

Citește și:

„Acum situația este diferită, pentru că Mikaela merge la o școală foarte bună. O școală de stat, apropo. Este un snobism să duci copilul la o școală privată. Există și excepții. Poate să facă o facultate în străinătate dacă va alege un profil pentru care nu se oferă o pregătire suficientă în țară.

Spre exemplu, Facultatea de Drept aș vrea să o urmeze în străinătate, pentru că, în România, nu mai este așa cum era înainte sau, dacă vrea să studieze în domeniul bancar, tot în străinătate aș îndruma-o”, a declarat fosta soție a lui Mihai Albu, pentru sursa citată.

Parteneri