luni, iulie 6, 2020

Breaking News în televiziune. Dan Negru își schimbă locul de muncă? Cunoscutul om de televiziune a lăsat de înțeles faptul că se gândește serios și la alte opțiuni.

Într-un interviu exclusiv pentru ciao.ro, vedeta TV vorbește pe șleau despre televiziune, în general. Despre provocările meseriei sale. Dar și despre posibilitatea de a accepta ofertele altor televiziuni. Se declară, fără ocolișuri, un „produs de lux”.

Citește și:

Declarațiile sale sunt tăioase și directe. Se preconizează un anunț bombă în televiziune?

„Televiziunea e în metastază”

„Televizunea ca breaslă a intrat bolnavă în criză asta. Părea că se însănătoșește datorită consumului mare de TV din luna martie, vârful crizei, dar a fost o păcăleală, o iluzie.

Televiziunea e în metastază. Nu va muri așa cum nu a murit nici radioul, dar nu mai e instrumentul media principal. Televiziunea și-a pierdut cea mai puternică influență, cea politică”, a declarat omul de televiziune pentru sursa citată.

„Eu sunt un brand de lux”

Citește și:

Dan Negru se declară „un produs de lux”. Acesta explică și de ce. Show-urile pe care le realizează nu sunt ieftine deloc. Și nici el nu lucrează pe barter.

„În criza economică primele lovite vor fi brandurile de lux. Și, în televiziune, eu sunt un brand de lux. Pentru că show-urile mele nu sunt ieftine și, recunosc, nici eu nu sunt un prezentator ieftin. Așa că vom vedea ce va fi și cine-și va mai permite branduri de lux.

Citește și:

Revelionul meu e și el un produs scump. Cu sute de vedete într-o singură noapte, adică un produs de lux. Dar sper că vom avea energia financiară de a păstra brandurile construite în zeci de ani. Dacă nu, vom trece și Revelionul printre victimele Covidului”, a mărturisit cu amărăciune vedeta TV.

„Știu exemple admirabile de oameni mari de radio/TV îndepărtați de găști”

Dan Negru a vorbit, fără ocolișuri și despre o posibilă îndepărtare a sa din televiziune. Acesta mărturisește că a primit numeroase oferte de la alte posturi TV. Și că începe să se gândească în mod serios la ele.

„Dar pun mai mare preț pe viața de acasă decat pe cea de la serviciu. Cândva, dintre toți doar cei de acasă își vor mai aminti de noi. Restul e fum. (…) Televiziunea ca breaslă e imprevizibilă. Mai ales în perioada următoare care va aduce schimbări majore de consum media.

Televiziunea nu mai are curajul să inventeze de teama eșecului. Uită-te la televizor și vei vedea același teme  și formate altfel ambalate. Eșecul va fi principala teamă a televiziunii în anii care vin.

Cât despre oameni, știu exemple admirabile de oameni mari de radio/TV îndepărtați de găști, de haite. Andrei Gheorghe, Țopescu, Iosif Sava  etc… Nu lipsa audiențelor i-a scos din joc, ci găștile din care nu făceau parte. De câțiva ani port discuții despre cum ar fi să trec și în alte părți ale televiziunii decât în fața ecranului. Încep să mă gândesc și la asta dar mai e timp”, a mărturisit Dan Negru.

Parteneri