luni, iulie 6, 2020

Bucurie mare în familia fostului Princepe Nicoale! Anunțul făcut de cuplu era asteptat de ceva timp. Fostul Principe Nicolae și Alina Binder formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din întreaga lume, fiind apreciați pentru dragostea și susținerea pe care și-o oferă reciproc. Cei doi sunt în culmea fericirii, după ce soția fostului Principe a aflat că este însărcinată.

El și Alina Binder urmează să devină părinți, după ce aceștia au anunțat oficial că Alina Binder este însărcinată!

Citește și:

Familia fostului Principe Nicolae și frumoasei sale soții Alina Binder se va mări anul acesta! Fostul Principe a anunțat în cadrul unui comunicat de presă că nu își mai încape în piele de bucurie și că micuțul se va naște în luna noiembrie.

În același timp, fostul Principe Nicolae a anunțat că urmașul său va fi crescut cu valorile cu care a fost și el educat, urmându-i exemplul bunicului său, Regele Mihai.

Citește și:

În încheierea fericitului anunț, care a venit odată cu cea mai frumoasă zi, cea de 1 Iunie, Ziua Copiilor, fostul Principe Nicolae și-a arătat credința față de Dumnezeu, cerându-i ajutorul, atât pentru el, cât și pentru soția lui.

„Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai. Așa să ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”, se arată în comunicatul de presă transmis de fostul Principe Nicolae.

Citește și:

 

Parteneri