joi, iulie 9, 2020

Capacitatea de autovindecare. In cadrul unui interviu, prof. Constantin Dulcan a oferit informatii pretioase despre credinta. Celebrul neurolog sustine cu tarie ca exista oameni pe care Dumnezeu i-a inzestrat cu un dar aparte.

“Ce credeti despre capacitatile autovindecatoare ale omului.Ce capacitate are omul spiritualizat de a se vindeca, din punct de vedere stiintific?”, a fost intrebat prof. Constantin Dulcan de FabricatinRomania.

Noi suntem o scanteie din Dumnezeu! Si Iisus spune acelasi lucru, demonstrabil stiintific

Citește și:

– In primul rand exista vindecari asa zis miraculoase, prin religie, prin Biserica, prin Dumnezeu. Le stiu, am citat pe Sfantul Nectarie, am scris mult despre asta, Iisus a dat atatea dovezi, apostolii aveau darul vindecarii. Exista oameni care au capacitatea de vindecare pentru ca Dumnezeu le-a daruit-o, dar exista si posibilitatea autovindecarii. Nu creierul produce constiinta, ci creierul o ia in primire, creierul construieste organismul care se poate inmulti. Deci constiinta e un fragment din marea constiinta divina. Noi suntem o scanteie din Dumnezeu! Si Iisus spune acelasi lucru, demonstrabil stiintific.

Capacitatea de autovindecare: Deci cea mai mare forta din mine este gandul

Citește și:

In consecinta, aceasta ratiune – care e un fragment rupt din ratiunea divina – are capacitatea de vindecare, evident, prin procese de ordin pur biologic. Credinta este un camp. In momentul cand ma concentrez asupra unei zone si imi imaginez orice, un proces de vindecare, fac o schema a mea, unde trimit gandul trimit si energia care formeaza gandul. Deci cea mai mare forta din mine este gandul.

Citește și:

La inceput a fost un gand, gandul lui Dumnezeu. Universul este un gand, este opera unui mare gand, o gandire a lui Dumnezeu. Asta inteleg eu din Sfantul Evanghelist Ioan: “La inceput a fost Cuvantul si Cuvantul era Dumnezeu”. Gandul intemeiaza, creeaza, gandul destrama!

Parteneri