luni, iunie 1, 2020

Carmen Grebenișan a participat recent la Asia Express împreună cu prietena ei Alina Ceușan, acestea sunt două vloggerițe de mare succes. Cele două blonde au făcut deliciul publicului și au ajuns destul de departe în competiție.

La 27 de ani, Carmen Grebenișan locuiește la Cluj și este una dintre cele mai apreciate și bogate vloggerițe din România. Recent a povestit și despre povestea de iubire pe care o trăiește cu un nou partener, cu care s-ar putea să o vedem curând la altar.

Carmen este considerată o femeie frumoasă. In drumul ei spre celebritate, Carmen a trecut prin numeroase schimbări fizice. Aceasat a recumoscut că a apelat la chirurgul estetician, implanturile mamare și mărirea buzelor sunt cele mai evidente schimbări ale frumoasei blonde. De-a lungul anilor, ea a optat pentru culoarea blond pal și a investit enorm în imaginea ei.

Citește și:

Față de cum arăta înainte este o schimbare destul de mare, dar trebuie să recunoaștem că vloggerița era la fel frumoasă.

Cu ce s-a luptat Carmen Grebenișan în adolescență

Fiind o femeie frumoasă și de succes este greu să crezi ce a declarat aceasta recent. Carmen s-a luptat ani buni cu o suferință care a măcinat-o intens. Aceasta avea episoade de anxietate și atacuri de panică, care i-au creat simptome îngrijorătoare, după cum chiar ea a povestit, conform Viva.

Parteneri