joi, august 6, 2020

Carmen Harra, anunț de ultimă oră. „Mai avem vreo 13 ani de încercări”.

Într-un interviu acordat pentru ciao.ro, Carmen Harra face o serie de profeții. Unele par de-a dreptul fanteziste. Celebra prezicătoare româncă este de părere că, după pandemia de coronavirus, nimic nu va mai fi la fel.

Aceasta a prezis că în această toamnă, virusul va reveni „într-o altă formă”. Harra a mai spus că există un colaps economic la nivel mondial, „care va duce la multe schimbări în lume”.

Citește și:

PREVIZIUNILE lui CARMEN HARRA despre POLITICIENII ROMÂNIEI ...

Cântăreața stabilită în America este de părere că abia în anul 2033, „va fi o lume mai bună”.  Carmen Harra, anunț de ultimă oră.

„Lucrurile revin încet încet la normalitate, dar viața nu va reveni niciodată la ce a fost înainte. Este o traumă pe care  conștiința colectivă a omenirii o suferă și traumele se  rezolva destul de greu. În plus, perioada de izolare a fost foarte lungă și a afectat omenirea întreagă cu consecințe care urmează să se vadă, afectând sectorul economic,  politic, de infrastructură, religia și așa mai departe.

„Prin toamnă virusul revine într-o altă formă”

Citește și:

Oamenii sunt speriați peste tot, deși încearcă să acționeze ca și cum nu ar fi. Ei ar vrea încet să revină la o viață normală, însă va trebui cel puțin până în primăvară anului viitor, să vedem o  îmbunătățire a stării generale de spirit a oamenilor. Și prin toamnă virusul revine într-o altă formă!

Partea negativă este că acest virus se schimbă. Medical va suferi mutații și ia diferte forme. Așa că vaccinurile care vor apărea de la Oxford, din Franța, de la Institutul  Pasteur, din America, vor  trata anumite aspecte ale virusului, dar nu vor găsi soluția completă!

Citește și:

Abia prin anul 2022 vom simți o stare generală de relaxare, din punct de vedere sentimental și emoțional. Între timp, lucrurile vor suferi schimbări majore, cum spuneam, din anumite puncte de vedere.

Există un colaps economic mondial care va duce la multe schimbări în lume. Din această cauză, starea  generală este de dezorientare. Nu vreau să par negativă, și nu sunt deloc negativă, dar sunt foarte realistă în vizionarile mele. Eu vorbesc despre aceste lucruri în prima mea  carte, „Karma de fiecare zi”, de acum peste 20 de ani. Vorbesc despre o cădere a sistemelor politice, economice, și despre schimbările la nivel religios.

„În viitorul  omenirii va fi o lume mai bună”

Până în anul 2033 omenirea traversează un pod în mod simbolic. Și dacă nu îl traversăm cu înțelepciune, podul ăsta simbolic se poate rupe și atunci va fi o  experiență catastrofală pentru omenire. Să sperăm că omenirea devine mai înțeleaptă și reușește să înțeleagă că tot ce ni se întâmplă acuma este, de fapt, o lecție karmică!

Karma este consecința  experiențelor noastre de-a lungul timpurilor, de-a lungul a sute de ani de existență și în plus se termină o eră în evoluția omenirii și începe o altă eră. Era care vine în viitor din 2033, în viitorul  omenirii va fi o lume mai bună. O lume mai frumoasă, mai  curată, mai reală, mai justă.

„2033 este anul  când intrăm în ceea ce se numește Era Luminii”

Eliminând niște structuri greșite și eliminând dominația asta materială care ne-a făcut să ne urâm între noi și să ne  batem între noi. Conceptele religioase, din care tot așa ne băteam pentru  diferiți Dumnezei, și aceste sunt cele care suferă mutații incredibile.

Se naște o nouă religie. Când Hristos a zis „Revin pe Pământ după 2000 de ani”, trebuia să adăugăm  cei 33 de ani de la moartea lui Hristos. Deci 2033 este anul  când intrăm în ce se numește Era Luminii.

Până atunci mai avem vreo 13 ani de încercări! Acest virus este doar o încercare. Încercarea cea mai mare urmează după virus, important este să nu ne fie frică!”, este mesajul lui Carmen Harra.

 

Parteneri