Info Actual > Showbiz > Carmen Harra, dezvăluiri halucinante despre moartea lui Ion Caramitru. „Și-a anticipat moartea”
Showbiz

Carmen Harra, dezvăluiri halucinante despre moartea lui Ion Caramitru. „Și-a anticipat moartea”

Carmen Harra, dezvăluiri halucinante despre moartea lui Ion Caramitru. „Și-a anticipat moartea”

Celebrul actor Ion Caramitru, care a plecat dintre noi duminică, la vârsta de 79 de ani, a întristat o țară întreagă. În urma tragicului eveniment, Carmen Harra a făcut dezvăluiri halucinante despre moartea marelui actor de teatru și film, regizor și politician român.

Ion Caramitru s-a stins din viață duminică, 5 septembrie. Marele actor a fost internat de urgență în spital în urmă cu câteva săptămâni, din cauza unor stări febrile. Starea sa de sănătate s-a agravat din cauza unei infecții cu un stafilococ, potrivit Știrile ProTV.

„Cifra 7 rezultă din anul nașterii lui – 1942, 1+9+4+2=16, 1+6=7”

Carmen Harra spune că cele mai importante momente din viața marelui actor s-au petrecut în jurul cifrei 7. Filmul actorului ”Extemporal la dirigenție”, a avut premiera în anul 1987. O altă coincidență ar fi că Ion Caramitru s-a fotografiat chiar lângă pendulul din piesa sa, ”Dineu cu proști”, atunci când acesta indica ora 7.00. De asemenea, bunul său prieten, Toma Caragiu, a murit în anul 1977.

Harra: „Ion Caramitru și-a anticipat moartea și a fost obsedat de cifra 7”

Clarvăzătoarea Carmen Harra a mărturisit că viața regretatului actor a avut o strânsă legătură cu cifra 7, astfel, acesta și-ar fi prevăzut moartea.

”Ion Caramitru și-a anticipat moartea și a fost obsedat de cifra 7 despre care știa, în subconștient, că îi va marca viața. Cifra 7 rezultă din anul nașterii lui – 1942, 1+9+4+2=16, 1+6=7. El practic nu avea cum să treacă de prefixul 7 și să atingă 80 de ani. De aici și apariția lui în acea poza cu ceasul fixat la ora 7.00”, a spus Carmen Harra pentru Impact.ro.

Ion Caramitru a fi înmormântat pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu.