Lifestyle

Carmen Harra, previziuni pentru România. „Oamenii se vor revolta, la fel ca în 1989”

Carmen Harra, previziuni pentru România. „Oamenii se vor revolta, la fel ca în 1989”

Carmen Harra, previziuni pentru România. „Oamenii se vor revolta, la fel ca în 1989”.

Carmen Harra a făcut o serie de previziuni pentru ciao.ro. Aceasta consideră că „situația în America este scăpată de sub control”. Criza mondială sanitară este încet, încet, dublată de o criză economică, ce va aduce schimbări semnificative în sitemele economice, politice și sociale din întreaga lume.

Cunoscuta prezicătoare a insistat asupra crizei economice, a cărei gravitate se va arăta în timp. Din fericire, din acest punct de vedere, nu se poate face o comparație între România și America.

„Criza ia proporții, gravitatea crizei se desfășoară în timp, iese la lumină cu trecerea timpului. Cred că la ora actuală nu ne dăm seama de gravitatea crizei. În România însă, situația este mult mai bună și mult mai ușor de acceptat, de tolerat. Nu se poate face o comparație între România și America.

Și chiar dacă România la ora actuală pare să aibă cazuri mai multe, ea, de fapt, în momentul în care Italia, Germania, Spania, Anglia, erau într-o situația foarte dificilă, România o ducea foarte bine. Cred că per total dacă se face o statistică, România rămâne una din țările care a trecut ușor peste această etapă și nu va resimți o lovitură atât de puternică deși zdruncinătura economică va afecta și România inevitabil. Iar oamenii sunt traumatizați emoțional și mental peste tot, inclusiv în România”, a spus Carmen Harra.

„Oamenii se vor revolta, la fel ca în 1989”

Celebra prezicătoare a atenționat asupra faptului că, în România, și nu numai, cea care va da mai mare bătaie de cap românilor va fi criza economică, nu criza sanitară. Carmen Harra atrage atenția asupra unei posibile revolte, asemănătoare cu cea din 1989.

„Românii trebuie să își dea seama că situația asta trebuie controlată, la nivel politic trebuie făcut ceva pentru că altfel oamenii se vor revolta și pericolul foarte mare este revolta, care poate să fie foarte violentă, amintind de anii 1989, când oamenii s-au revoltat din cauza unui sistem politic.

Dar oamenii se vor revolta din nou pentru că ei se simt în nesiguranță, simt că nu mai au siguranța zilei de mâine, că sunt speriați de ce se întâmplă și nu este nimeni să îi liniștească, să le dea încredere că lucrurile vor pași într-o direcție mai bună.

În România, situația se poate ameliora puțin, până la sfârșitul anului, din punctul de vedere al virusului. Situația economică nu se poate ameliora așa cu una cu două, dar starea generală se poate îmbunătăți puțin spre sfârșitul anului.

Oamenii încearcă să își regăsească calmul, să se regăsească pe ei, să înțeleagă ce se întâmplă și să găsească soluții la situația respectivă”, a mai spus aceasta.