duminică, iulie 5, 2020

Carmen Harra, vești bune pentru români! „Sunteți foarte norocoși!”

Celebra prezicătoare Carmen Harra, a făcut o serie de predicții pe canalul de YouTube a lui Cristi Brancu. Aceasta afirma, la începutul lunii mai, că noi românii, „de la sfârșitul lui mai o să vedeți o îmbunătățire”.

Vești bune pentru români! „România este mai ferită decât alte țări”

„Nu văd România atât de afectată, cum vă este vouă frică. Sunteți foarte norocoși. Într-unul dintre interviurile de anul trecut, în septembrie, eu scriu într-u ziar în care spun. Domnule, lumea va fi lovită de o nenorocire, pe care am simțit-o și am anticipat-o.

Citește și:

Dar, România este mai ferită decât alte țări. Și sunteți mai feriți. Nu vă comparați cu America. Nici nu suportă comparația. Iar la voi, fenomenul ăsta de relaxare va fi mai bine primit. Fără atâtea pierderi de vieți. Fără o extindere mare a virusului”, a spus Carmen Harra.

„Virusul va apărea în alte colțuri ale lumii”

„Iar din vară, situația este mult mai bună. De fapt, de la sfârșitul lui mai o să vedeți o îmbunătățire. Și la voi. Și în întreaga lume. În vară, se pare că lucrurile se reechilibrează, se așează.

Citește și:

Dar virusul se duce spre alte părți ale lumii. O să vedem virusul în locuri în care nu l-am văzut, acolo luând amploare. Dar în România văd situația mai relaxantă”, a mai spus prezicătoarea.

O nouă predicție: „În 13 ani va apărea un alt virus

„Înspre sfârșitul anului, octombrie-noiembrie, virusul va reveni într-o mutație, într-o altă formă. Iar de la anul viitor, virusul ăsta va dispare subit. Eu văd că, pur și simplu, nu va mai exista.

Citește și:

Deasemenea, în viitor, în următorii 13 ani, va apărea un alt virus. Nefericirea este că virusurile astea sunt o creație umană. Nu sunt scăpate dintr-o piață”, este mesajul lui Carmen Harra.

Parteneri