marți, august 11, 2020

Cat castiga Razvan si Dani la Antena 1! „Neatza cu Răzvan și Dani” este difuzată în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 08:00 la 12:00, iar cei doi moderator, Răzvan Simion și Dani Oțil, fac o echipă sudată care a rezistat de-a lungul timpului fără să se destrame.

Veniturile celor două vedete sunt pe măsură. Se pare că lună de lună, Răzvan și Dani duc acasă în jur de 10.000 de euro, reprezentând salariul pe care îl încasează de la Antena 1, pentru show-ul pe care îl realizează în fiecare dimineață. Pe de altă parte, cei doi își mai rotunjesc veniturile din moderarea unor evenimente publice, fie că este vorba de spectacole sau concerte, ori alte ceremonii.

Citește și:

În plus, Dani Oțil ai deține și propria afacere, o companie care îi poartă numele și care a înregistrat un profit de aproape 60.000 de lei în 2019, conform datelor publicate pe website-ul Ministerului Finanțelor Publice.

Într-un interviu, acordat în urmă cu câtva timp în urmă, Dani Oțil povestea că emisiunea pe care o moderează împreună cu prietenul Răzvan are un format original, care a fost îmbunătățit pe parcursul anilor, în funcție de ideile realizatorilor.

Citește și:

Potrivit spuselor sale, formatul a fost gândit ca o discuție între doi prieteni care locuiesc împreună și la care participă vecini de palier, dar și diverse alte personaje, prieteni, cunoștințe etc. Astfel, „Neatza cu răzvan și Dani” aduce în fața telespectatorilor tot felul de personalități ale vieții publice, cântăreți, actori, sportivi precum și invitați străini, așa cum a fost Mike Tyson, după cum a arătat B1 Tv.

Parteneri